Anti-Orbire Navigator GPS Parasolar Navigare Accesoriu Navigator Umbra Soare Bloc de Soare Anti-Orbire Flexibil Extensie Parasolar Ecran



  • 35.48lei 88.67lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Înălțime Element:

2cm

Lățime Produs:

8cm

Tip De Element:

Fixare & Clip

Numele Modelului:

Navigator GPS Parasolar

Articol Greutate:

120g

Element De Lungime:

17cm

Origine:

China Continentală

Tip De Material:

Abs


Descriere

GPS auto cu Ecran umbrele de Soare sunt realizate din material ABS durabil, care pot fi îndepărtate cu ușurință atunci când nu este în uz.Acestea au un design practic, care se potrivește cele mai multe dispozitive GPS și blochează efectul de orbire de la soare.Acestea sunt o varietate largă de aplicații pentru autoturisme, camioane, Rulote, și mai mult.Ele sunt un instrument eficient pentru conducere în condiții de siguranță în orice situație vreme.

Nume: Navigator GPS Auto Parasolar

Material: ABS

Dimensiuni:

Dimensiunea normală este de aproximativ 16.7x8cm/6.57x3.14inches

Întinse dimensiunea este de aproximativ 26x8cm/10.23x3.14inches

Lista De Ambalare:

1*Navigator GPS Auto Parasolar

Notă:

Vă rog să acceptați că există o diferență de culoare în produsul din cauza unor efecte de iluminare și fotografierea unghiuri.

Mărimea produsului are o toleranță datorită mână de măsurare.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Realizate din Materiale de Calitate: Acest parasolar folosește material ABS ca principala sa componentă, care îi conferă o puternică și de lungă durată de calitate, și previne navigator GPS de a fi afectate de căldură și efectul de orbire.

2.Fixare simplă: Acest GPS de navigare parasolar poate fi instalat fără orice instrumente.Ai nevoie doar să se aplice robust bandă dublu adezivă pentru a finaliza sarcina.Când nu mai ai nevoie de ea, ai putea efort ștergeți-l.

3.Utile Design: Această umbrelă de soare și are o expansiune de design, care ajută la conservarea camera din interiorul masinii si poate corect înconjura navigator pentru a proteja de praf și soare.

4.Optime de Protecție a Ecranului: Acest parasolar poate elimina lumina soarelui și de reflecție de la navigator GPS în mașini, vehicule, camioane sau RVs.Se poate potrivi cu orice dispozitiv cu o dimensiune a ecranului de la 5 la 9 cm.Este user-friendly și nu împiedică viziunea ta.

5.Mai buna Alegere pentru Conducere în condiții de Siguranță: Această umbrelă de soare protejează ochii și mașina ta GPS cu ecran de efectele nocive ale strălucirea și reflexiile.Aceasta vă ajută să vă vedea ecranul clar și conduce cu încredere.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe