Masina De Izolare De Sunet Mat Zgomot Termică Izolare Izolare Izolare Foaie De Adeziv De Design Auto De Amortizare Instrument Pentru Usa Capota



  • 182.05lei 364.15lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Banda De Izolare Fonica

Origine:

China Continentală

Plasarea:

Perete Interior

Material:

Spuma De Cauciuc


Descriere

Puncte:

1. Izolare fonica: Cu folie de aluminiu și suprafețe din cauciuc butilic, aceasta masina de izolare a sunetului mat se pot proteja siguranța auto și de prevenire a incendiilor, în timp ce în mod eficient la reducerea zgomotului de la motor si la drum.

2. Îmbunătăți Izolarea Termică și fonică: masina de izolare de sunet mat are izolație termică bună performanță, care poate rezista la temperaturi ridicate și soare, pentru a preveni pătrunderea umezelii, și prelungi durata de viață a mașinii.

3. Disponibil În Patru Grosimi: Aceasta masina de izolare a sunetului mat se poate reduce în mod eficient zgomotul de la motor, rutier, și de vânt.Acesta este disponibil în patru grosimi pentru a satisface diferite nevoi și preferințe.Puteți alege dimensiunea corespunzătoare în funcție de nevoile dumneavoastră și practic.

4. Ușor de instalat: Aceasta masina de izolare de sunet mat are un adeziv de design care vă permite să rămânem pe poziția dorită.Ai nevoie doar pentru a rupe folia adezivă și se taie și inserați codul mat fără orice instrumente suplimentare și materiale.

5. Utilizate pe scară largă: Dacă aveți un sedan, un camion, sau un SUV, mașina noastră de izolare a sunetului mat se pot potrivi orice model si marca de masina.Puteți instala cu ușurință pe firewall, capota, usa, sau ro de a reduce zgomotul și vibrațiile.

Descriere:

Dacă vrei să bucurați-vă de o plimbare liniștită și confortabilă în mașină, ai nevoie de această mașină de sunet de amortizare mat.Se poate reduce în mod eficient zgomotul de la motor, rutier, eoliană și alte surse.Este rezistent la apa, practice și ușor de instalat cu adeziv de design.Puteți să-l utilizați pe firewall-ul din masina, usa, Portbagaj, sau orice alt loc de care ai nevoie.

Caietul de sarcini: 1. Material: Cauciuc

2. Nume Produs: Masina De Izolare De Sunet Mat

Lista de ambalare: 1buc*Masina de Izolare de Sunet Mat

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe