Masina Cotiera Suport pentru pahare Auto Interior de Depozitare Organizator Auto Esențiale pentru o Cana de Apa/Țesut Cu 2 Pliabil Titularii de Ceașcă



  • 388.58lei 571.43lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip De Material:

ABS+ Otel Inoxidabil

Tip:

Portbagaj Cutie / Punga

Origine:

China Continentală


Descriere

Puncte:

1、【Un Material de Mare】: Auto Cotiera Suport pentru pahare contine o mare de material care este din otel inoxidabil + ABS material.Cu alte cuvinte, este un super material sigur.Și nu este nevoie să vă faceți griji despre deteriorarea balustrada.

2、【Ușor de instalat】: Auto Cotiera Cutie Depozitare cu o curea reglabilă, care poate fi ușor fixat pe cotiera centrală cutie (în spatele mașinii maneta schimbătorului de viteze), fără nici un impact pe masina.

3、【Practice de Utilizare】: Mașina Noastră Cotiera suport pentru Pahare este echipat cu o pliabil cu suport pentru pahar, care este o utilizare perfectă de spațiu, nu numai pot pune prosoape de hârtie și telefoane mobile, dar, de asemenea, poate pune cani de apa, foarte practic.

4、【Ușor de Curățat】: Mașina Noastră Cotiera Cutie Depozitare Organizator este foarte ușor de curățat.Dacă există pete, trebuie doar să le șteargă cu o batistă udă.Deci, vă rog, mă simt în siguranță să-l folosească.

5、【pe scară Largă Utilizare】: Mașina Noastră Cotiera Cutii sunt potrivite pentru cele mai multe modele.Dar nu isthing că ar trebui să știi că produsul nostru nu se aplică la modelele fără cotiere.

Descriere:

Masina cotiera cutii de depozitare sunt potrivite pentru cele mai multe modele, dar vă rugăm să rețineți că acest lucru nu se aplică pentru modelele fără cotiere, și este echipat cu 2 pliabil titularii de ceașcă perfect pentru utilizarea de spațiu, nu numai pot pune prosoape de hârtie și telefoane mobile, dar, de asemenea, poate pune cani de apa.

Caracteristici:

1. Cu o curea ajustabilă pentru o utilizare comodă

2. Material durabil, nu este ușor să se deformeze.

Caietul de sarcini:

Produs: Masina de cotiera cutie depozitare

Culoare: Negru, maro

Material: ABS+ otel inoxidabil

Cutie de depozitare dimensiune: despre 11.5*16.5*16.5 cm/4.53 inch*6.5 inch*6.5 inch

Suport pentru pahare dimensiuni: 11*9.5 cm/ 4.33 inch*3.74 inch

Greutate: aproximativ 500 g

Lista de ambalare:

masina cotiera cutie de depozitare * 1 Bucată

bucată de bandă magic * 1 Bucată

o băutură titularul* 2 Bucăți

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și fotografierea unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe