Airfryer Set de Accesorii de 8 Inch cu Aer Cald Friteuza Accesorii XXL Pentru Friteuze Peste 4,6 Litri



  • 138.37lei 168.77lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Friteuza aer set accesorii: produsul nostru setul include 1 x tort baril, 1 x tavă de pizza, 1 x saltea de silicon, 1 x dublu strat airfryer rack, 1 x monostrat airfryer rack, 1 x toast suport, 1 x brioșă tort matrite, 1 x clește de bucătărie, 1 x prindere anti-fierbinte. 1 x Perie de Ulei, 2 x silicon mănuși, 6 x brioșă matrite, 50 x friteuza Aer hartie de copt.

Materiale de înaltă calitate: produsele noastre sunt realizate din produse alimentare-materiale în condiții de siguranță, inclusiv de înaltă calitate din oțel carbon, din oțel inoxidabil, silicon, etc., pentru a asigura siguranța și durabilitatea produselor.

UTILIZARE MULTIFUNCTIONALA: Dacă sunteți a face prăjituri, pizza, pâine, chips-uri sau kebab, setul nostru poate satisface diverse nevoi de gatit.Aduce mai multă distracție și creativitate în bucătărie.

Ușor de curățat și întreținut: accesoriul nostru este facut de rezistent la temperaturi ridicate material cu rezistență la coroziune și transfer de căldură excelente proprietăți.Este ușor de curățat, astfel încât vă puteți bucura de distracție în bucătărie în timp ce asigură o durată lungă de viață a produsului.

Compatibilitate perfecta: setul nostru are o gamă largă de compatibilitate pentru cele mai multe dimensiuni de aer friteuze, vă rugăm să asigurați-vă că friteuza îndeplinește cerințele de dimensiune înainte de cumpărare.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:otel Inoxidabil

Conținutul Pachetului:

1 x Tort Găleată

1 x Pizza Pan

1 x Saltea de Silicon

1 x Dublu Strat Friteuza Aer Rack

1 x Singur Strat Friteuza Aer Rack

1 x Copt Pâine Rack

1 x Brioșă Tort Mucegai

1 x Bucatarie Clip

1 x rezistentă la căldură Clip

1 x Perie de Ulei

2 x Silicon, Manusi

6 x Brioșă Prăjituri

50 x Friteuza Aer Hartie de Copt

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe