Partea de înlocuire Perie Perie Laterală Pentru Rechin AV2501AE AI, RV2502AE AI, AV2501S AI Aspirator Robot



  • 64.90lei 101.40lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

[Modele compatibile]pentru Rechin AV2501AE AV2502AE Aspirator Robot, care este ușor de instalat și convenabil de a folosi.

[Capabilități de filtrare de până la 99,97%] Cu H13 de înaltă eficiență, noastre HEPA filtre puternice capabilități de filtrare pentru a reține particule mici, cum ar fi alimente, părul, părul de animale și pentru a preveni peste 0,1 Microni mici de praf la intrarea pensula-mai puțin de motor, extinderea duratei de viață a RoboVac.

[Ușor de Utilizat și Instala ]Free mâinile de complicat de instalat pași.Nostru de înlocuire kit de accesorii pot potrivi perfect aspirator și puteți cu ușurință pentru a le instala, fără instrumente suplimentare necesare.Doar spune la revedere de la alte sărace și improprii piese de schimb, meriți ceva mai bun.

Perii curate păstra casa ta robot care funcționează la performanțe de vârf.Perii laterale sunt ușor pentru a elimina și înlocui, ca parte din întreținerea de rutină.

Filtre menține o performanță de curățare în timp ce reducerea infiltrării de praf, polen și alte alergeni în aerul pe care îl respiri.

Culoare: galben+negru

material: plastic

Conținutul Pachetului:

10 x Perii Laterale

6 x Portocaliu Filtre

1 x Perie de Curățare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe