2 Set Piese de schimb Pentru Ecovacs Deebot OZMO T8, T8 Max, T8 AIVI,Robot Aspirator Accesorii Perie Filtre Kit



  • 155.43lei 201.87lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

[A se Potrivi perfect]Accesorii Kit pentru Ecovacs Deebot OZMO T8, T5, T8 AIVI și T8 Serie Aspirator.Vă rugăm să confirmați modelul de mașină înainte de a comanda.

[Valoarea Pachetului]Aceste ccessories Kit pachetul include 4 Principalele Perii rulou, 12 Filtre HEPA, 12 pereche Perii Laterale.Rezonabil accesorii potrivite pachet, preț scăzut, se pot întâlni înlocuitorul tău are nevoie în orice moment.

[Performanțe superioare]inovatoare perie poate pătrunde adânc în colțurile și marginile pentru a elimina mai mult praf, praf și moloz.Rezistent la uzura periei rotative pot ajuta aspiratorul să funcționeze mai bine, prinde cu ușurință de păr și resturi, și de a reduce consumul bateriei.

[Easy pentru a Instala]piese De schimb sunt fixate în loc, și de zi cu zi înlocuiri pot fi efectuate rapid și cu ușurință, fără unelte.Înlocuiți consumabile reconstituirea kit fiecare 2 până la 3 luni pentru a proteja mai bine Deebot.

Culoare:Negru+galben+gri

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

4 x Role Brushs

12 x HEPA Filtre

12 perechi x Perii Laterale

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe