12 Piese de Înlocuire Accesorii Pentru Dreame D10S / D10S Pro / D10S Plus / L10S Pro / L10 Ultra / L10S Ultra Aspirator Robot



  • 71.14lei 81.77lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Modele compatibile: piese de schimb set sunt doar pentru Dreame D10s / D10s Pro / D10s Plus / L10s Pro / L10 Ultra / L10s Ultra aspiratoare, vă rugăm să confirmați numărul de model înainte de cumpărare.

Perie principală: selectate de înaltă calitate ABS (acrilonitril-butadien-stiren) cauciuc perie principală, care poate fi precis blocat în instalarea groove, curăță eficient murdăria, funcționează fără probleme, în tăcere, fără a se încurca în lână.

Filtru HEPA: filtrul este fabricat de înaltă rezistență și materiale ecologice care pot în mod eficient filtru de 99% din păr de animale, praf si alergeni.Acesta poate fi spălate și refolosite, filtrul poate fi curățat cu accesorii de curățare.

Triunghiular perie laterală: perie laterală este fabricat din silicon de înaltă calitate și 300 de peri din nylon cu 100 de peri pe fiecare parte, care pot pătrunde adânc în colțuri pentru a elimina gunoi, și vă oferă un mediu de viață curat.

Este recomandat să înlocuiți accesoriile la fiecare 1-2 luni, depinde de frecvența de utilizare și curățare a mediului.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

1 x perie principală

4 x HEPA filtre

6 x perii laterale

1 x accesorii de curățare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

12 Piese de Înlocuire Accesorii Pentru Dreame D10S / D10S Pro / D10S Plus / L10S Pro / L10 Ultra / L10S Ultra Aspirator Robot

Scrie un comentariu

       

Produse conexe