Swinging Masina De Agatat Ornament Drăguț Și Distractiv Swinging Pinguin Masina Ornament De Ușor De Utilizat, Auto Oglinda Retrovizoare Pandantiv Decor



  • 155.57lei 311.19lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Articol Greutate:

50g

Material Principal:

Rășină

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Swinging masina de agatat ornament este fabricat de înaltă densitate material de rășină, deci este ecologic, rezistent, inodor, și în condiții de siguranță pentru a utiliza.Acesta poate fi decorat pe masă, spânzurat în grădină, sau oriunde in casa.

Caietul de sarcini:

Produs material: rasina

Nume: Pinguin Masina Pandantiv

Dimensiune: 10*3*6cm/3.9*1.2*2.4 în

Lista De Ambalare

1*masina pandantiv

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Misto Masina Ornament: oglinda Retrovizoare pandantiv balansoar in masina ta, care pare distractiv.Se poate bine eliminarea permis de oboseală vizuală și de a crește siguranța.

2.Atingere delicata: ca urmare a utilizării de înaltă densitate material de rășină, nostru swinging masina de agatat ornament este ecologic, fara miros, plin de culoare, în condiții de siguranță, și are o atingere delicata.

3.Proiectare în condiții de siguranță: Fără obstrucționarea linia de vedere, anime nostru auto pandantiv este echipat cu corzi pentru plasarea ușoară.Lungimea poate fi ajustată în funcție de nevoile dumneavoastră.

4.Mic și Drăguț: Pentru că pinguin nostru auto pandantiv este mic și drăguț, acesta poate fi folosit ca un decor masina sau ca un cadou.Acesta este utilizat pe scară largă și foarte convenabil.

5.Utilizate pe scară largă: puteți decora creativ masina pandantiv pe masă, și atârnă-l în grădină sau oriunde în casă.Acesta este utilizat pe scară largă și foarte convenabil.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe