Pliabil Auto pentru Laptop Tava de Birou pentru Tesla Model Y 3 Mâncare pentru Masa de Lucru pentru a Călători Manca Modernizate Volan Tava



  • 1 595.26lei 3 545.06lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Articol Greutate:

1.7kg

Element De Lungime:

30inch

Lățime Produs:

15inch

Origine:

China Continentală

Tip De Element:

Băuturi Titularii


Descriere

Pliabil Auto pentru Laptop Tava de Birou pentru Tesla Model 3 Model Y

Proiectarea pentru Tesla:

La laptop pliabil de birou special conceput pentru Tesla Model 3/Y proprietari.Atât scaunul șoferului și scaunul pasagerului din față poate fi folosit.Masina masă adoptă un design arc, care nu se va simti aglomerat.

De Înaltă Densitate Mdf:

Volan tava este realizata din mdf de inalta densitate material, care nu este ușor să se deformeze.Rezistent la apa, usor de curatat, durată lungă de viață.

Multi Funcție De Tabelul:

În caz de timp de așteptare pentru încărcare și congestionarea traficului, puteți deschide masina birou pentru birou, divertisment, mese, make-up, citire, scriere, vizionarea de filme, etc.Rezolva probleme neașteptate și se adaugă distractiv atunci când călătoresc.

Ușor Și Subțire, Mai Portabil:

Masina laptop tava de ușor ca 1.7 kg, mai ușor decât în mod normal notebook; este de 9mm / 0.35" mai subțire decât în mod normal notebook.Atunci când nu este utilizat, trebuie doar să rabatați-l în sus și a pus-o pe bancheta din spate sau portbagaj, fără a ocupa spațiu în mașină.

Simplitatea Si Moda:

Negru din fibra de carbon cu textura anti-Alunecare groove design, zonare rezonabil, arata high-end și la modă.Masina tava laptop este proiectat cu o canelură despre 18cm timp pentru introducerea de telefoane mobile și o cana de apa groove despre 7cm in diametru pentru a preveni elemente de alunecare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe