Oja Organizator Geantă Detașabilă Geanta Cosmetice cu Fermoar Portabil de Mare Capacitate Multifuncționale Accesorii de Frumusete



  • 1 125.00lei 2 445.66lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material Principal:

Poliester

Locul De Origine:

China (Continentală)

Lățime Produs:

18cm

Numărul De Model:

Sac De Cosmetice

Nume De Brand:

Shunmaii

Înălțime Element:

32cm

Compoziția Materialului:

Poliester

Model Tip:

Solid

Forma:

În formă de butoi

Tip De Închidere:

fermoar

Stil:

Casual

Element De Lungime:

30 cm

Articol Greutate:

270g

Origine:

China Continentală

Tip De Element:

Cosmetice Cazuri


Descriere

Oja Organizator Geantă Detașabilă lac de Unghii Sac de Depozitare cu Fermoar Portabil de Mare Capacitate Multifuncționale Accesorii de Frumusete

Caracteristici:

1. Capacitate mare: compartimentul De sus oferă un spațiu de stocare mare pentru instrumente, care pot găzdui de lumină, uscător de unghii de foraj și de foraj, lac de unghii, perie, tampon de bumbac, pilă de unghii, unghii cu gel, dip praf, etc.

2. Convenabil de stocare: Special concepute lampa de unghii de stocare zonă și partiție în separarea unghiilor instrumente de îmbunătățire.Dacă valoarea organizare și eficiență, aceasta geanta este un must-have pentru tine.

3. Durabil: Acest lac de unghii sac de depozitare este realizata din tesatura de înaltă calitate, moale, rezistent la apa, și fadeless, care poate proteja prețioase lac de unghii de la daune

4. Materiale de înaltă calitate: este fabricat de înaltă calitate rezistent la apa poliester+PVC material, iar shell-ul este firma, care poate proteja bine sticla de unghii.

5. Echipat cu un mâner: este foarte potrivit pentru a fi purtat în jurul valorii de, și ei simplu și la modă aspectul este, de asemenea, foarte potrivit pentru unghii entuziaști și utilizarea de zi cu zi în familii.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Arată Raft

Origine: China Continentală

Numărul De Model: Nail Sac De Depozitare

Greutate: 1070 g

Dimensiuni: 30*18*32 cm/11.81*7.09*12.6 inch

Material: impermeabil poliester+PVC

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Nail Sac de Depozitare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe