Călătorie Cosmetice Geanta de Depozitare Solida de Culoare Sac de Depozitare cu Mâner pentru Călătorie Călătorie de Afaceri Accesorii



  • 53.29lei 73.01lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Material Principal:

PU


Descriere

d88 Mare Sac de Cosmetice cu Fermoar Culoarea Bomboane cu Fermoar Buna Capacitate Mare Geanta pentru Calatorie Călătorie de Afaceri Accesorii d88

Descriere:

Caracteristici:

De mare Capacitate & Multifunctional: Mari buzunar deschis pentru depozitare ușoară.Poate stoca diferite de machiaj, creioane colorate/stilouri, accesorii electronice, aparat de fotografiat, și mai mult!

Bine Organizat: Păstrați cosmetice, arta, rechizite de birou și obiecte de bine organizat, ușor accesibil și mai bine protejate.

Simplu: Clasic forma de dreptunghi cu suficientă capacitate.Doar un singur compartiment poate îndeplini nevoile de zi cu zi pentru deținere de articole.

Material: PU de Calitate realizate, care este rezistent la stropire, durabile si rezistente la rupere, cu mai mult timp de serviciu.Fermoarul este robust și plate, ușor de a deschide și închide.

Mare Alegere: Nostru geantă de călătorie vă oferă suficient spațiu pentru a împacheta toate vacanță accesorii într-un sac, făcându-articole si kit ordonat.Cadou Perfect pentru fată și femeie.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din cauza diferite de afișare și efect de lumină.

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Descriere:

Material: PU

Straturi duble-24*14*13cm

Singur Strat-22*12.5*12.5 cm

Mâner lateral-8*17*12cm

Pachetul Include:

1 x Sac de Cosmetice

(Cosmetice și alte elemente nu sunt incluse)

Scrie un comentariu

       

Produse conexe