Adaptor Ethernet USB 2.0 la 100 Mbps RJ45 Gigabit Ethernet LAN Adapter



  • 56.50lei 113.01lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Pachet:

No

Tip:

Conectori

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

de brand nou și de înaltă calitate

Upgrade-ul usb 2.0 to Rj45 adaptor se conectează computerul sau tableta la un router, modem sau de o conexiune de Rețea.

Plin 10/100 Mbps fast ethernet de performanță față de USB 2.0 480 Mbps autobuz, adaptor usb converter este mai rapid și mai fiabile decât cele fără fir .USB alimentat, nici o putere externe necesare.

Este o soluție bună pentru a adăuga un port Rj45 standard pentru notebook laptop pentru transferul de fișiere, conferințe video, jocuri de noroc, și de înaltă streaming video.

Oferă o soluție în zonele moarte Wi-Fi; pentru soluție IDEALĂ pentru înlocuirea o carte nu a reușit sau modernizarea de lățime de bandă de un calculator mai vechi.

Compact și ușor, cu un user-friendly, design anti-alunecare pentru o mai conectați și deconectați.Materiale de înaltă calitate pentru durabilitate Suplimentare.

Caietul de sarcini:

Hardware Interfață : Ethernet

Culoare: Negru

Material: ABS

Date Link-ul de Protocol: USB2.0, Ethernet

Rata De Transfer De Date: 10-100 De Megabiți Pe Secundă

Dimensiune:Aprox 6x1.5x2.2cm/2.36x0.59x0.87in

Sistem de operare: Linux, Windows X , pentru Windows Vista,sistemul de OPERARE, pentru Windows 7, MAC OS X 10.6 Snow Leopard, pentru Windows 10

Pachetul Include:

1x USB2.0 Lan Adaptor pentru Joc

Notă:

Linux kernel 3.x/2.6.x, pentru Windows 7/XP/Vista 32/64-bit necesita instalarea unui driver download sau incluse pe disc.

2. Nu a sprijinit pe BRAȚUL bazate pe pentru Windows, inclusiv Suprafața de RT și de Suprafață.

3.Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri, nu va fi o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

4.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manual de masurare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe