1/2/3PCS Rii X1 2.4 GHz Mini Tastatura Wireless engleză/ES/FR Tastaturi cu TouchPad-ul pentru Android TV Box/PC/Laptop



  • 83.73lei 149.51lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Operațiunea Stil:

Conductoare De Cauciuc

Nume De Brand:

Aubess

Suport Pentru Încheietura Mâinii:

No

Tip De Interfață:

USB

Pachet:

Da

Soluție Wireless:

2.4 Ghz Wireless

Tip:

2.4 Ghz Wireless

Tipul De Iluminare De Fundal:

Monocrom

Tastatură Standard:

Mini Tastatura

Dimensiune:

15.2x5.7x1cm

Limba:

europa, Franceză, Engleză

Origine:

China Continentală

Cerere:

Desktop, Laptop, tableta

Tastatură Full Size:

No

Stil:

Multimedia

Mouse-ul:

trackpad-ul mouse-ul

Alimentare modul:

USB de încărcare


Descriere

1/2/3PCS Rii X1 2.4 GHz Mini Tastatura Wireless engleză/ES/FR Tastaturi cu TouchPad-ul pentru Android TV Box/PC/Laptop

Descriere:

Tastatura mini Wireless și mouse-set integrat, smart TV, calculatoare și notebook-uri cu interfață USB și funcție, de rețea set-top box, cutie Android, proiector, toate pot fi introduse și controlate.Nu se aplică pentru telefoane mobile.

Foarte mic și portabil, îl puteți lua din buzunar, refuză să fie împovărătoare, 2.4 G wireless versiune, plug and play, nu este nevoie de a instala orice driver.

A scăpa de dependența de pe desktop, dați seama plutitoare funcționare, circula liber și de control ușor.

Acest produs adoptă un nou tip de mână aer modul de funcționare, care pot fi controlate în mod arbitrar ca un telefon mobil.Se poate scapa de reținut starea de trecere brațele și întinde meridian al corpului uman într-o mai mare măsură.

Putere puternic, folosind de înaltă calitate, baterii cu litiu, de lungă durată, de putere.Silicon moale butoane, se simt confortabil.

Receptor fără fir metoda de conectare: în primul rând deschideți capacul din spate de la tastatură pentru a elimina receptor fără fir, apoi introduceți receptorul wireless în interfața de USB de la dispozitiv și apoi apăsați butonul de alimentare pentru a porni de pe tastatură și să-l utilizați.

caietul de sarcini:

Greutate: 162g

Dimensiuni: 15.2*5.7*1 (cm)

Putere mod de alimentare: USB de încărcare

Mouse-ul: trackpad mouse-ul

Soluție Wireless: 2.4 GHz wireless

Caietul de sarcini:

Built-in baterie cu litiu are un unic inteligent funcția de economisire a energiei.Atunci când produsul nu este utilizat, acesta va intra automat în starea de somn, și orice buton poate trezi.

Mini-USB de încărcare modelul sprijină de încărcare într-o varietate de moduri.Acesta poate fi folosit pentru mai mult de 20 de zile după încărcare pentru 3 sau 4 ore.

Smart compatibil cu mai multe sistemelor de operare mainstream, potrivit pentru multe scenarii, de călătorie mobil, învățare de zi cu zi, la birou, și dragostea de divertisment de mare de jocuri.

Mână-a avut loc operațiunea, ușor pentru a naviga pe web, control audio și video de divertisment.

Indicator: indicator de Conexiune (galben): se oprește atunci când este conectat în mod normal, clipește atunci când apăsați butoanele de operare sau touchpad-ul, clipește încet atunci când conexiunea este slabă sau nu este conectat, și clipește rapid în codul RF de potrivire de stat.

Indicator de putere (lumină roșie): luminile atunci când puterea este normal, intermitent atunci când nu este suficient de putere, se aprinde atunci când cablul de încărcare este conectat, și luminile, atunci când complet încărcată.

De lucru indicator (verde): mereu în timpul funcționării normale, majuscule indicator (lumină albă): întotdeauna atunci când de intrare în majuscule.

Pachetul Inclus:

1*set Tastatură

1*receptor fără Fir

1*cablu de Încărcare

1*manual de limba engleză

Scrie un comentariu

       

Produse conexe