Croșetat Accesorii Auto Creativ-Ghivece cu Plante Oglinda Retrovizoare Agățat Accesorii de Mână Tricotate Masina SUV Agățat de Ornament



  • 35.76lei 61.63lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Material Principal:

Bumbac


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Minunat Ghiveci Design: Masina Oglindă Agățat Accesorii sunt-pur manual, țesute-de înaltă calitate din fir de bumbac, moale la și a terminat cu potrivire a culorilor printr-un unic design elaborat, cu nici o culoare diferenta.

Ușor să se Adapteze: puteți ajusta lungimea cablului în funcție de mediul de mașină pentru a se asigura că aceasta nu va afecta conducere linia de vedere.

Conducere în condiții de siguranță: atunci Când de conducere, masina ghivece cu pandantiv ornament poate fi leagănă ușor, care poate fi bun pentru a elimina driver oboseala vizuală și de a crește siguranța.

Versatil Utilizează: puteți transforma aceste plante de ornament oglinda retrovizoare auto agățat accesorii decoratiuni drăguț ca un agățat de perete, în birou sau de acasă și, de asemenea, de mare ca favoruri de partid.

Cadou interesant: Decora masina oglindă agățat ornamente pentru-prieteni/rude/membri ai familiei, va fi o grijuliu-alegerea unui cadou de Craciun, cadou de nunta si cadou de ziua de nastere.

Caietul de sarcini:

Material:Bumbac și Lenjerie de pat

Pelvieni Diametru: Aprox.8cm/3.14 inch

Franghie: Aprox.25cm/9.84 inch

Frunze Verzi: Aprox.20cm/7.87 inch

Culoare:Verde

Pachetul Include:

1x Croșetat Ghivece cu Pandantiv

Notă:

① .Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

② .Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Anonim
2023-05-15
Mult mai mare decât am crezut, dar foarte frumos... mai frumos decat poza.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe