Suport Pentru Pahare Suport Pentru Telefon 2 In 1 Reglabil Masina Cupa Telefon Suport Universal Auto Ceașcă Suport Telefon Mobil Mount Cu 360 De Rotație Se Potrivesc



  • 108.63lei 217.25lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Lățime Produs:

0.0inch

Tip De Element:

Băuturi Titularii

Element De Lungime:

0.0inch

Articol Diametru:

0.0inch

Tip De Material:

Abs

Numele Modelului:

2 În 1 Masina De Ceașcă Titularul De Telefon Mount Titularului

Înălțime Element:

0.0inch

Origine:

China Continentală

Articol Greutate:

1.0kg


Descriere

Descriere:

Multifunctionala auto suport de pahar este realizat din material ABS durabil, expandabile masina ceașcă titularul se potrivește cele mai multe de cafea, sticle de apa, astfel utilizarea în mod eficient spațiul de cupa slot de lângă scaun de masina pentru a stoca pahare, sticle de apă și băuturi, etc. .Nu numai ca este un suport pentru pahar, dar este, de asemenea, practic suport de telefon.Compatibil cu smartphone-uri de orice dimensiune a ecranului.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina Ceașcă Titularul

Material; material ABS

Modele aplicabile: Universal

Locație de instalare: masina cup slot

Culoare: negru, verde

Lista De Produse:

1*Masina cupa holde'

Vezi mai multe detalii despre produs

1.360 de Rotație: Acesta nu este doar un suport pentru pahar, dar, de asemenea, practic suport de telefon.Masina telefon monta capul se rotește 360, și arborele poate fi extins pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

2.Durabil și Robust: dual-scop Telefon si Suport de pahar este realizat din material ABS, care este durabil și robust, și extensibil design ce-l face se potrivi cele mai multe de cafea și sticle cu apă.Credem că titularii de ceașcă poate aduce confort pentru tine.

3.Anti-Alunecare de Jos: Adăugat o ceașcă de cauciuc titular cu silicon flexibil la exterior pentru a face suportul de pahar mai bine compatibil cu masina ta cupa gura, făcându-l mult mai stabil în timpul utilizării și nu este ușor să se agită.

4.Universal se Potrivesc: Masina Noastra de Telefon și Suport pentru pahare se potrivesc cele mai multe modele de masini, dar ele pot să nu fie compatibile cu anumite stiluri de titularii de ceașcă, dual-scop, titularii de ceașcă vă va salva de la săpat prin telefon, chei, portofel, și mai mult între scaunele si consola centrala.

5.Ușor De Utilizat: ușor de instalat Cupa Suport de Telefon se potriveste aproape orice vehicul cu o ceașcă titularul, cum ar fi masini, barci, Rulote, UTVs, și mai mult.Doar țineți bază și rotiți partea de sus și de bază va retrage sau pentru a extinde.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe