Motocicleta Marfa Cu Clichet Curea Vehicule Curea Motocicleta Sport Corzi Cu Clichet Catarame De Transport Fixare Curele Cravată



  • 229.98lei 460.00lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Lățime Produs:

0.00inch

Articol Greutate:

1.00kg

Greutate Maxima Recomandare:

1.00 kg

Element De Lungime:

0.00inch

Origine:

China Continentală

Înălțime Element:

0.00inch


Descriere

Descriere Si Caracteristici:

Acest clichet de fixare curea este foarte practic, este alegerea perfecta pentru tine de a transporta mărfuri sau bagaje securizat, care poate aduce un mare confort în viața ta.

1. Inclusiv 4 metal clichet catarame, 4 heavy-duty cârlig curele, și 4 curele de moale, astfel încât să poată satisface diverse nevoi ale utilizatorilor.

2. Fabricate din poliester de înaltă calitate și materiale de fier, care este foarte durabil, puternic, de lungă durată, incasabil și portante.

3. Atribuite cu arc mecanism de eliberare, se pot preveni deschiderea accidentală de clichet în timpul transportului.

Caietul de sarcini:

Nume: Clichet De Fixare Curea

Material: fier, poliester

Ambalare: sac de pânză

Dimensiuni: așa Cum se arată în imagine

Domeniul de aplicare: motociclete, masini, transport de marfă la pachet

Lista De Ambalare:

Clichet catarame*4

Grele cârlig curele*4

Curele*4

Notă:

Vă rog să acceptați că există o diferență de culoare în produsul din cauza unor efecte de iluminare și fotografierea unghiuri.

Mărimea produsului are o toleranță datorită mână de măsurare.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ Perfect pentru Fixarea Bagajelor care oferă confort mare pentru tine de a stabili bunuri, Ratchet Cravată în Jos Cureaua este întâlnesc diverse de utilizare are nevoie, inclusiv 4 metal clichet catarame, 4 heavy-duty cârlig curele, și 4 bretele moi.

2.[ Materiale de Bună Calitate ] Motocicleta Marfa cu Clichet Curea este aducându-vă o experiență perfectă, foarte durabil, puternic, de lungă durată, incasabil și portante, realizate din poliester de înaltă calitate și materiale de fier.

3.[ Design Handy ] Asigurarea siguranței mărfurilor transportate, Motocicleta Cravată în Jos Cureaua este atribuită acestuia cu arc mecanism de eliberare, prevenirea deschiderii accidentale de clichet în timpul transportului.

4.[ Lat Aplicație care oferă confort pentru tine de a transporta mărfuri sau bagaje securizat, Motociclete de Fixare Curea are o gamă largă de aplicații, potrivit pentru motociclete, autoturisme, remorci, sau camionete.

5.[ Perfectă Cadouri de Vacanță ] Clichet de Fixare Curea este un cadou perfect pentru familie sau prieteni, oferind o surpriză pentru ei, la petrecerea de casă nouă, și este convenabil pentru ei pentru a asigura bagajele lor atunci când se deplasează sau călătoresc.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe