Borsetă pentru Femei Impermeabil Kit de Călătorie Ușor de Mare Capacitate Sac de Cosmetice se Potrivesc de Dimensiuni Complete articole de Toaletă



  • 778.00lei 818.93lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material Principal:

PVC

Locul De Origine:

China (Continentală)

Lățime Produs:

0

Numărul De Model:

BM0108003AN

Origine:

China Continentală

Înălțime Element:

0

Compoziția Materialului:

PVC

Model Tip:

Solid

Forma:

perna

Tip De Închidere:

fermoar

Stil:

Moda

Element De Lungime:

0.3kg

Articol Greutate:

0.3kg

CN:

Guangdong, Fujian

Tip De Element:

Cosmetice Cazuri


Descriere

BAGSMART BORSETĂ

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Dimensiune - 10.03 x 5.9 x 5.51 inch.Geanta de toaletă pentru femei se poate întâlni machiaj nevoile de depozitare.Este potrivit pentru a fi un cadou pentru femei în Ziua de Crăciun.

Deschidere mare și încăpător capacității De geanta de voiaj are o mare deschidere pentru acces ușor.Compartimentul principal ține de articole de toaletă și produse cosmetice organizat.Două buzunare din plasă magazin mic esențiale în poziție verticală, și un fermoar vizuale plasă deține călătorie dimensiunea articole de toaletă place rujul, de călătorie șampon și gel de duș.

Uscată și umedă separare față impermeabil buzunar cu murdărie-dovada PVC pot păstra umed/uscat elemente separate și să-l curat cu ușurință.Panoul din spate pot fi pune-le plat, organiza cu ușurință elemente.

Design unic - Setul este facut din apa-rezistent poliester, moale și durabil.Design-fermoare duble cu deschidere mare, puteți vedea în mod clar toate produse cosmetice și de toaletă,ușor de acces.

Potrivit pentru călătorie - sac Multifuncțional,poate fi folosit ca un articole de toaletă sac, sac de machiaj, trusa de călătorie.Pot fi efectuate pe sau pus într-o valiză cu ușurință.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe