UTV Centru retrovizoare Oglinda Retrovizoare Convexe Montare Clemă Pentru Vizualizare Larg UTV Vedere din Spate Centru Oglindă Universal se Potrivesc bine Fixate Pentru



  • 48.63lei 69.46lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Înălțime Element:

8.5cm

Origine:

China Continentală

Tip De Material:

Metal

Lățime Produs:

11cm

Element De Lungime:

41cm

Numele Modelului:

UTV Oglinda retrovizoare

Articol Greutate:

650g


Descriere

Aceste UTV oglinzi sunt ușor de instalat cu un negru anti-alunecare pad care se potrivește cel mai UTV modele.Vă rugăm să confirmați UTV model înainte de a cumpăra.Acestea au o mai bună rezistență la vânt și de impactul pe drumuri accidentate sau de curse, oferindu-vă o viziune clară și de a evita accidentele de circulație.

Caietul de sarcini:

Nume produs: UTV Oglinda retrovizoare

Material: Metal din spate de locuințe; curbură Mare oglindă convexă; aliaj de Aluminiu bridă;

Coajă de jos culoare: negru

Sticla culoare lentile: transparent (clear)

Dimensiune produs: 15 x 2.6 x 3,15 inchi/381 x 66 x 80mm

Dimensiunea ambalajului: despre 16.1 x 4.3 x 3.3 cm/410 × 110 × 85mm

Greutatea netă: aproximativ 467g

Greutate brută: despre 605g

Lista De Ambalare:

UTV Oglinda retrovizoare * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Asigură Siguranța Dumneavoastră de Conducere : Acest UTV oglinda retrovizoare este o parte esențială pentru masina ta.Ea face mai ușor pentru tine de a vedea direct în spatele tău și pentru a evita zone oarbe.Extrem de larg câmp de vedere asigură siguranța dumneavoastră de conducere și vă ajută să evitați accidentele de circulație.Puteți rapid și pur și simplu scana codul de scenă în spatele vă mulțumesc pentru asta.

2.Efort de Instalare: UTV oglinzi veni cu un trei-unghi reglabil suport care vă permite să alegeți vizualizare optimă în spatele tău.Oglinzile au, de asemenea, un fluture catarama design care vă permite să eliminați rapid și a le instala fără orice instrumente.

3.Solidă Și Constantă : Aceste oglinzi retrovizoare utilizarea de aluminiu suport și roșu, bandă dublu adezivă, care poate bloca spălătorului de pe suportul cu negru anti-alunecare pad, oprindu-le de alunecare sau balansul.

4.Design versatil: Dacă aveți o 1.75 inch sau 2-inch roll cage, acest retrovizoare UTV oglinda poate fi ușor de instalat pe UTV.Doar asigurați-vă că pentru a verifica UTV model înainte de a cumpăra.

5.Design funcțional: Acest UTV retrovizoare oglinda are o noua versiune de clip și o garnitură cu o sabie design perfect fixat anti roll-cadru și menține stabilitatea pe drumuri accidentate sau în timp ce curse.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe