Curcubeu Bastoane Tambur 6pcs Lollipop în condiții de Siguranță Ciocan de Percuție Moale Bastoane Tambur Set Glockenspiel Bastoane Xilofon de Lemn, Pentru Incepator



  • 13.52lei 19.30lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Șeful nostru lollipop tambur stick este realizata din PVC si EVA material, care este moale si confortabil la atingere, de încredere și practic de a utiliza, și nu este ușor să se estompeze, deforma sau restul, oferindu-vă cu servicii pe termen lung.

Drăguț și aspectul luminos, lollipop formă și culoare curcubeu, drăguț și rafinat, manopera rafinat, aspectul colorat, oferind un cald și plin de viață de sentiment, de a face performanta ta arata mai unic și atractiv.

Tare și sunet frumos, jucărie pentru copii copane face un puternic și sunet frumos, care poate ajuta atrage atenția copilului, exercitarea copilul tau e puterea brațului, organism de coordonare, și capacitatea de lovire, și aduce și familia ta o experiență plăcută și de distracție.

Acesta este un instrument bun pentru copii de a practica tobe instrumente, puteți îmbunătăți percepția de muzică, este potrivit pentru toate tipurile de oameni, cum ar fi profesori de muzică, incepatori, copii sau adulți, utilizate pe scară largă în concerte, petreceri, spectacole de scenă, și tobele practică.

Caracteristici:

Material: PVC+EVA

Greutate: 30g

Dimensiune: 25cm/9.84 în

Lista De Ambalare:

1*copii cu tambur ciocanele

Vezi mai multe detalii despre produs

1.În condiții de siguranță Material: cap de ciocanele de percuție este realizat din material EVA, și stick tambur este fabricat din material PVC.Nu conține substanțe nocive, iar copiii se pot juca în condiții de siguranță.

2.Benefic Pentru Dezvoltarea Senzorială: interesant copil pian poate ajuta să atragă atenția copilului dumneavoastră, și de a exercita copilul tau e puterea brațului, organism de coordonare, și capacitatea de lovire.

3.Acadele colorate: Rainbow Bete de Tobe au un drăguț și aspectul delicat, ele sunt acadea în formă de fin lucrate, și pline de culoare.Lasa-ti performanta de a atrage atenția tuturor.

4.Gama larga De Aplicare: Copilul tambur de lemn sunt potrivite pentru diferite grupuri de persoane, cum ar fi profesori de muzică, copii sau adulți.De asemenea, este potrivit pentru incepatori de a practica elementare de muzică foaie.

5.Cadou de ziua de nastere: Acest copil tambur stick-ul poate fi administrat copilului dumneavoastră ca un cadou de ziua, ca un ideal partener de joacă în timpul începutul de creștere, astfel încât copilul dumneavoastră poate experimenta un sentiment de fericire în timpul procesului de creștere.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe