KEMIMOTO ATV Universal din Oțel Pasageri din Spate Picior de Odihnă Compatibil cu Polaris Sportsman pentru Cf moto pentru Scuter Linhai Scrambler



  • 1 974.98lei 3 291.63lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Pentru ATV-uri Marca/Model:

Polaris

Element De Lungime:

21.5cm

Numele Modelului:

ATV-uri

Nume De Brand:

KEMiMOTO

Origine:

China Continentală

Articol Greutate:

1.3kg

Tip De Material:

Oțel

Articol Diametru:

0inch

Lățime Produs:

12.5cm

Înălțime Element:

9.5cm


Descriere

**Notă: KEMIMOTO părți nu sunt sponsorizat sau aprobat de către, sau afiliată cu brandurile sale piese se potrivesc, inclusiv Polaris Industries,BRP, HONDA,YAMAHA.

Nostru ATV picior de odihnă este mai mare decât obișnuit pedala pe piață, ta pasagerii din spate sunt mult mai confortabil pe drum.

Capacitatea portanta este mai puternic, iar aripile sunt mai puțin predispuse la fisurare datorită zonă de contact mai mare de picioare, care are 4 suruburi.

Caietul de sarcini

Stare: 100% De Brand Nou

Culoare: Negru

Material: Oțel

Dimensiune

* Suprafata utila: x 3.74 3.74 inch(9,5 x 9,5 cm)

* Întreaga zonă: 7.87 x 5.5 inch

Compatibil cu cele mai multe ATV-uri, cum ar fi,

Compatibil cu Polaris Sportsman,

pentru Yamaha,

pentru Kawasaki ,

pentru Ducati,

Motociclete, Scutere, Scrambler

** VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI

Se referă la dimensiunea produsului înainte de cumpărare, măsura și asigurați-vă că există suficient spațiu pe masina pentru a instala

Caietul de sarcini:

1. Robust si durabil

4-roată pentru picioare sunt mai puternice și mai durabile decât pânză postamente, care sunt realizate din oțel de înaltă calitate.

Suprafața are un spray cu vopsea proces, și nu este ușor să cadă de pe vopsea si rugina.

2. Ușor de operat

ATV-uri pentru picioare poate fi deschis și închis cu picioarele tale, permițându-vă pentru a elibera mâinile și evitați să atingeți cu noroi pedale.

3. Pliabil footpegs a economisi spațiu de stocare și de a face mai convenabil.

4. Nu este nevoie să demontați, doar se clătește cu apă.

Piciorul piedestale sunt simplu de instalare cu instrucțiuni de instalare.

5. Non-alunecare de Picioare se Sprijină

Quad-picior piedestale au piroane, care pot preveni care se încadrează atunci când plouă.Mai mult anti-alunecare atunci când cele patru roți este în pantă.

6. Se potrivesc pentru diferite înălțimi

Suporturilor pentru picioare pentru pasagerii din spate pot fi reglate și instalate la o înălțime potrivită pentru copii sau adulți.ATV-uri pentru picioare este universal pentru multe modele.Este recomandat pentru a măsura dimensiunea corespunzătoare înainte de a cumpăra.

7. Proteja Aripile de la Cracare

Forță Uniform este unul dintre avantajele de aceasta pedala.Stabilirea metodei celor patru orificii pot preveni aripa de ATV-uri de cracare.

Pachetul Inclus

Picior de Odihnă x 2

M8xL35 Șuruburi x 8

M8 Plat, mașină de Spălat x 8

Piuliță M8 x8

**Notă

Acest articol nu este o licenta Honda/Yamaha/Polaris/Poate Am/Kawasaki/CF Moto/BRP produs.Noi nu pretinde dreptul de proprietate și nu au nici o afiliere cu Honda/Yamaha/Polaris/Poate Am/Kawasaki/CF Moto/PRE.Orice Honda/Yamaha/Polaris/Poate Am/Kawasaki/CF Moto/BRP drepturi de autor și mărci comerciale aparțin respectivilor proprietari.Cu excepția cazului în care au fost identificate ca atare, utilizarea de mărci comerciale terțe părți nu indică nici o relație, sponsorizare, sau aprobarea între noi și Honda/Yamaha/Polaris/Poate Am/Kawasaki/CF Moto/PRE.Orice referințe de noi (sau numele firmei) (sau vânzător) pentru mărci comerciale terțe părți este de a identifica corespunzătoare terț, bunuri și sunt considerate nominative utilizare echitabilă în temeiul dreptului la marcă.

Tag-uri

pasagerul din spate picior de odihnă

Scrie un comentariu

       

Produse conexe