1 BUC Skateboard Electric Controller 48V DC 21A Control Main Board Master Controller



  • 95.01lei 163.82lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Skateboard Electric

Origine:

China Continentală

Consiliul Categorie:

Plate-Placă

Aplicabile Oameni:

BĂRBAȚI


Descriere

1 BUC Skateboard Electric Controller 48V DC 21A Control Main Board Master Controller Controler carcasa: carcasa controlerului este fabricat din metal de înaltă calitate, cu un designul încastrat pentru a proteja circuitele interne de suprasarcină termică.

De înaltă performanță: Ușor de instalat și de utilizat, cu scheme electrice pentru a asigura o viteză constantă și sensibile de frânare și comutarea de control.

Domeniu de aplicare: Nostru 48V 21A controller este potrivit pentru Câine se Răcească M4 tip de 10inch scuter electric, oferind o buna compatibilitate pentru utilizarea de zi cu zi.

Receptiv control - motor fără Perii de control oferă viteză constantă și receptiv control de frânare și de direcție modificări pentru o experiență satisfăcătoare.

Ușor de utilizat - Noastre motor fără perii de control pentru scutere electrice sunt ușor de instalat și de a folosi, fără a adăuga la povara ta sau cauzează suplimentare risipa de energie.

Culoare:Argint

Material:aliaj de aluminiu

Conținutul Pachetului:

1 * skateboard electric controller

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe