Barbati Sexy Rezervor de Top Clubwear Lucioasa Ultra-Subțire, de Mare Întindere Topuri Scoop Neck Maneca Top Strâmt pentru Antrenament de Culturism, Costume de baie



  • 52.40lei 87.37lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Model Tip:

Solid

Tip De Închidere:

Pulover

CN:

Guangdong

Material:

Spandex

Obscene Imagine:

No

Tancuri & Camis Tip:

I-în formă de

Origine:

China Continentală

Sugestiv Sexual:

No


Descriere

Setul Include : 1 buc Top

Stare : Nou Fara Eticheta

Material : 90% Nylon, 10% Spandex

Caracteristici :

Fabricat de înaltă elastic nailon și spandex, prietenos cu pielea și respirabil, material de calitate oferă confortabil și moale pielea atinge.

Lucioasă rezervor de top se potriveste pentru bărbați, ultra-subțire și de înaltă tesatura stretch ar spori corp puternic și lasă-ți corpul război de țesut.

Pulover de sus, maneci scurte și gât rotund, este ușor de purtat și de decolare, figura montaj pentru a arata musculare perfect.

Îl puteți asocia cu pantaloni scurți, pantaloni scurți, pantaloni și jambiere, sau cu trunchiuri de înot ca un costume de baie.

Mare pentru data de noapte, Ziua Îndrăgostiților, aniversare, sporturi acvatice, activități de plajă, de antrenament, de funcționare sau de culturism.

Dimensiunea Diagramă

Dimensiunea sugerat este doar pentru referință.Dacă măsurarea este plutind între două dimensiuni, recomanda alegerea de dimensiuni mai mari.

(Măsurătorile prezentate în graficul de dimensiunea se referă la măsurători de elemente, nu corpul) Tag-ul Nr.Recomandat Dimensiune Bust Lungime Talie O Dimensiune O Mărime 31.1-33.5"/79-85cm 24.8-27.2"/63-69cm 31.1-33.5"/79-85cm

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.

Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe