2 BUC Pentru XIAOMI Scuter Electric 8 1/2X2 Explozie-Dovada Anvelope 8.5 Cm



  • 174.87lei 291.47lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

2 BUC Pentru XIAOMI Scuter Electric 8 1/2X2 Explozie-Dovada Anvelope 8.5 Cm

De înaltă Elastic de Cauciuc Material - solid anvelope este fabricat de înaltă calitate din cauciuc natural, care este mult mai elastic decât obișnuite de cauciuc, cu forma de fagure gaura de proiectare din interiorul anvelopei de 30% mai bună absorbție de șoc, și în mod eficient scuti umflături pe drumuri accidentate.

Non-Alunecare de Groove Textura - canelat suprafață texturată de scuter anvelopa este proiectat cu cea mai recentă tehnologie pentru a face anvelope mai rezistente la uzură și de a îmbunătăți anti-alunecare de performanță.Se poate îmbunătăți siguranța de echitatie în zilele ploioase.

Tubeless Anvelope Solide -8.5-inch anvelope solide nu aveți nevoie să instalați tubul interior și nu necesită inflației, ușor de usepatches, sau de întreținere.ușor de utilizat.Ea are o bună elastice de cauciuc și un unic fagure de miere gaura de design, care poate reduce forța de impact și nu este ușor să fie înțepat.Nu reparații și întreținere.

Pentru XIAOMI Scuter Electric 8 1/2X2 Explozie-Dovada Anvelope 8.5 Cm

100% Trupa nou și de înaltă calitate.

Culoare: Negru

Material: PU

Conținutul Pachetului:

2 x Anvelope

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe