Panou Solar 4x100w(400w) Semi-flexibil Flexibil 12V Monocristalin Off-Grid pentru RV Barca cu Cabina Van Masina si RULOTA Barca Camper



  • 13 685.97lei 17 773.97lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

【Greutate de lumină și ușor de a instala】Un panou solar de doar 2.3 kg, 0.03 inch subțire, mai puțin de panouri solare convenționale,cu garnitura metal găuri de montare,ușor de instalat, de transport, atârnă și elimina.

【Extrem de Flexibil】flexibil de panouri solare pot fi curbate la maxim 30 de grade.Acest lucru flexibil panou solar este perfect pentru a fi instalat pe orice off-grid spațiu de locuit cu curbe surfacessuch ca acoperisuri, rulote, remorci, barci, cabine, grajduri, corturi, iahturi.

【Înaltă calitate 】Folosind ETFE , care are o mai bună transmisie a luminii și durabilitate.

【Extrem de durabil】flexibil panou solar poate rezista la vant de mare presiune, sarcini de zăpadă și temperaturi extreme.Și componenta contine o dioda bypass ,foloseste intrare peste protecție de curent și reverse design de protecție.

【Bine ambalate, livrare Rapida-- discutii NE depozit, de transport, de a Primi bunuri în timp,venit cu 30 de zile banii înapoi Garanție, garanție 1 an și pentru totdeauna suport de customer care.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe