Pentru karcher K2-K7pressure mașină de spălat de înaltă presiune furtun de apă,pentru canalizare, curatare furtun Auto,kit de curățare ,Spălare duze pistol Pneumatic



  • 237.53lei 505.36lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Canalizare Duza de canalizare și epurare:

Max. 0.52"( 13mm)

Corpul Material:

Inginerie De Plastic

Duză Material:

Cupru

Conector:

Eliberare rapidă de curățare de canalizare furtun

Conductele De Apă Lungime:

16-20m

Jet De Apă Tip:

Coloana De Apă

Cu Conducte De Apă:

Da

Interfață Material:

Cupru

Origine:

China Continentală

Tip Mâner:

De Prindere

Furtun De Inalta Presiune:

furtun pentru masina de spalat

trupa furtun de presiune:

Pentru Karcher K2 K3 K4 K5 K6 K7


Descriere

Cu KARCHER Adaptoare: vine cu1 adaptoare pentru toate KARCHER K2-K7 seria de uz casnic spalatoare cu presiune.Robust și durabil conector permite pentru o sigure, fără scurgeri de conexiune la spalatoare cu presiune, pistoale de pulverizare și duze.

Flexibile și de Înaltă calitate Furtun: furtun este fabricat de înaltă calitate, de înaltă tensiune din fibre țesute materiale, care are o mai mare flexibilitate, durabilitate și rezistență la uzură, care este mai rezistent este durabil și anti-rugină.Înainte de a părăsi fabrica, fiecare conductă de apă este supus la presiuni ridicate de testare pentru a se asigura că fiecare conductă de apă poate fi folosit în mod normal.Cu excelent îndoire proprietate, furtunul poate lucra bine pentru toate tipurile de curbat țevi.

【Material rezistent】presiunea de scurgere jetter duza de furtun este fabricat din oțel inoxidabil, care este durabil și rezistent la coroziune, toate-structura din otel inoxidabil, este dificil de a sparge, furnizarea de servicii pe termen lung pentru tine.

【Aplicații】Această canalizare jet duza poate fi aplicat pe scară largă în aplicații de curățare, cum ar fi general de canalizare, scurgere de curățare, industriali țeavă și tubul de curățare, pentru a oferi rezultate de curățare și eficient eficiența de lucru.

【Practice】funcția subliniat jetter duza este proiectat cu 1 piesă înainte jet și 6 buc jeturi spate, și butonul de nas de canalizare jetter duza are 1 bucată înainte jet si 3 buc spate jeturi, rotativ plat duza jet a 1 bucată de rotație jet, duze diferite pot fi aplicate în diferite ocazii, înainte gaura este bun pentru tăierea resturilor și de rupere în sus încăpățânat înainte, înapoi găuri cu mașina duza înainte și spălare de moloz.

【Rezolva blocajul】canalizare jetter piese pentru masina de spalat cu presiune poate ajuta să debloca mai multe tipuri de piscine interioare și în aer liber dispozitive de drenaj, se pot combina cu diferite tipuri de spalatoare cu presiune și culoare obstacole cu ușurință, și au, de asemenea, poate rezolva multe blocaj probleme, cum ar fi blocuri de petrol, nisip fin sau alte obstacole.

【Pachetul de conținut, Veți primi 3 bucăți de canalizare jetter duze care se potrivesc pentru canalizare cu furtun cu jet de sex masculin capăt,prin rotație tv cu jet duza, butonul de nas de canalizare jetter duza,a subliniat jetter duza.

Țeavă de scurgere Furtun Kit de Curățare: canalizare jet kit-ul include de canalizare cu jet de furtun.Mici duza de curățare pot potrivi cu ușurință prin spații înguste.În plus, puternic spray vă oferă un mod rapid și ușor de curățare pentru țevi înfundate, canalizare și jgheaburi.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe