P1.875 interioară LED display ecran module



  • 272.96lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Modulul De Rezoluție:

240dotsX240dots

Pixeli:

1.875 mm

Funcția De Afișare:

VIDEO

Nume De Brand:

ASLLED

Scanare:

32S

Numărul De Model:

P1.875

Origine:

China Continentală

Garanție:

3 Ani

Luminozitate:

1000-1500cd/mp reglabil

Certificat:

CE, FCC, pse, RoHS

Culoare configurare:

1R1G1B 3 în 1

Utilizare:

Interior

Cip Tub De Culoare:

Plin De Culoare

Șirag de mărgele de model:

1515

Dimensiunea Modulului:

240*240MM


Descriere

Produsul nostru

Ecran color: în general, 167.000 de culori pot fi afișate.Unghi de vizualizare: nivel General și unghiul vertical ajunge la 140 de grade, care poate satisface nevoile de vizualizare.De înaltă definiție: P1.875 interioară LED display are o rezoluție de până la 1920 X 1080 pixeli, ceea ce se poate realiza mare -afișaj clar efecte.

2. afișaj lat: P1.875 interioară LED de afișare pot fi cusute în diferite dimensiuni și forme, care pot satisface nevoile de diferite ocazii.

Modul general dimensiunea este de 240mm*240mm.Luminozitate: de Obicei, luminozitatea LED-uri de interior module este intre 1000-1500 Nit, care poate regla luminozitatea pentru a satisface nevoile de diferite ocazii.P1.875 interioară LED display are un grad ridicat de reducere culori, ecran excelent efect, și poate arăta vie și adevărată, efecte de imagine.

Temperatura de lucru de modulul LeD este, în general, -20 ° C ~ 60 ° C. interioară LED display foloseste un design modular.Este foarte convenabil pentru a instala și de a menține, care poate face upgrade rapid și înlocuiți componentele.

Profilul de companie

Compania noastra este angajat în afișaj LED și LED module, care are scopul de a oferi de înaltă calitate și de înaltă performanță produse și servicii profesionale pentru canal clienții și utilizatorii finali acasă și în străinătate.Putem satisface diverse cerințe de diferite tipuri de clienți.Noi oferim o gamă completă de interior, semi piscină în aer liber și afișaje LED și LED-uri de semne, care sunt utilizate pe scară largă în publicitate, drumuri, concerte, mall-uri, bănci, stadioane și expoziții.Cu înaltă calitate și preț competitiv, produsele noastre sunt exportate în Asia, Europa, America de Nord, America de Sud, Africa și Orientul Mijlociu, și sunt profund salutat de către consumatori.Aderarea la filosofia de afaceri de "calitate în primul rând și servicii a ține pasul", compania aderă la filozofie a calității de "calitate aruncă strălucirea", și se angajează să furnizeze servicii profesionale și de orientare către clienți peste tot în lume.Ne străduim pentru a satisface nevoile clienților și să caute cooperare pe termen lung.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi și sperăm să devină unul dintre prietenii și partenerii de afaceri.Așteptăm cu nerăbdare să dvs. de prezența și comună de dezvoltare.

Transport Expres

1. Am expediat în întreaga Lume.

2. Elementele sunt expediate din China prin EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT și par avion (cu număr de urmărire) etc.

3. Timpul de livrare depinde de firma de curierat ,pe destinații, obiceiurile locale șialte factori; sperăm că ajunge la timp, dar asta internaționale livrare timp de transport maritim va behighly depinde de firma de curierat și obiceiurile locale, sper că puteți înțelege dacă există orice transport întârziere cauzată de motive de mai sus.

Stimate client, înainte de a cumpăra, trebuie memento-uri calde, după cum urmează:

Cumpara cantitatea de 1, eu ce primesc?

1 bucată P1.875 interior dimensiune 240*240mm module led;

1 bucata 5 cablu de alimentare(Transporta 2 prize, se va potrivi 2 module cu LED-uri);

1 bucată de plat de semnal de linie.

Vreau să-mi extind vechiul ecran cu led-uri, acest produs este compatibil?

Nu, acesta nu va funcționa neapărat pentru tine.Vă rugăm să ne contactați pentru asistență, vă mulțumim.

Vreau să-mi repare vechiul ecran cu led-uri, va lucra pentru mine?

Nu, probabil că nu va lucra pentru tine, pentru că orificiul pentru șuruburi de poziții și PCB design pot fi diferite.Vă rugăm să ne contactați pentru asistență, vă mulțumim.

Poate m-am despărțit de mai multe achiziții?

Suntem mai mult recomandăm să cumpere suficient la un moment dat.Dacă lotul ați cumpărat este vândut, vom înlocui cu un alt lot.Amestecarea diferitelor loturi împreună, vor provoca o diferență de culoare.Vă rugăm să ne contactați pentru asistență, vă mulțumim.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe