2023 în aer liber Detasabil Timp Scurt Regla Îngroșat Panza Electrician Tâmplar Multi-Instrument de buzunar Bărbat Femeie Șorț Impermeabil



  • 76.55lei 153.10lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

NA063

Stil:

Scurtă

CN:

Jiangsu

Clasificarea:

Fără Mâneci Șorț

Tip:

șorț

Material:

Panza

Origine:

China Continentală

Utilizarea:

Curățare


Descriere

Bine ati venit la studioul nostru!De uz casnic cu ridicata & Global vinde!Pret de fabrica & Manual de calitate!

În fiecare săptămână noi sosirea incarca

Bucurați-vă de cumpărături timp.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe Incaltamintefabricatinromania.ro cum ar fi Visa, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Incaltamintefabricatinromania.ro,și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el .

Termenii De Livrare

Vom livrare de articole la adresa de livrare-ai lăsat în Incaltamintefabricatinromania.ro.Pentru că puteți primi comanda în mod normal,vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.

Politica De Returnare

Oferim garanție de satisfacție de 100%.Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere.Te rog, lasă-mă să știu.

Rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit.

Feedback-Ul Si Contactati-Ne

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv.Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, cu excepția faptului că suntem la sfârșit de săptămână.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe