1buc Profesional Dublu Partea de Jos Fișier Rasp Toc Răzătoare Greu Moarte ale Pielii Callus Remover Pedichiura Fișier Picior Răzătoare



  • 7.69lei 11.00lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

FGHGF


Descriere

Vreme de iarnă aspră, combinate cu mersul pe jos sau de funcționare, sau chiar doar static în picioare, toate pot provoca o serie de condiții picior, cum ar fi dureros de crud și de porumb (hard piele) build-up, deci nu e de mirare trebuie să aibă mai multă grijă de picioarele noastre!

Majoritatea oamenilor iau picioarele lor pentru a acordat, până la dureri sau probleme, cum ar fi bășici sau bătături dezvolta.Dar e important să fie un fel de a-ți picioarele și să aibă grijă de ei-înainte de probleme apar și pentru a trata problemele existente înainte de a se limita capacitatea de a funcționa.

Utilizați instrumentul corect de a face întreținerea regulată este importantă pentru a menține porumb și calus minime și furnizarea de caz suport de presiune previne supraexpunerea la agravarea forțele de presiune.

Culoare:albastru

Material:PS material +430 tablă de oțel + șmirghel

Dimensiune:17 x 3.2 x 2 cm

Conținutul Pachetului:

1 x picior de fișier

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe