Multifunctional Black Metal 35x35cm Plasă Combinație de Stocare DIY Cub Garderoba Si Modular Raft Net Plasă de Sârmă Raft Și Raft



  • 847.23lei 1 694.51lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Finisaje Material:

PVC

Locul De Origine:

China

Tip:

Mobilier Camera De Zi

Cu Ușa:

Da

model:

fier ochiurilor de plasă

Numărul de Niveluri:

4

Pliat:

No

Utilizare Specifică:

Bibliotecă

Uz General:

Mobilier Acasă

Numărul De Model:

raft de depozitare

Stil:

Minimalist Modern

Origine:

China Continentală

Material:

Metal

Dimensiune:

35x35cm

Aspectul:

Stil Modern

Cu Dulapuri De Depozitare:

No


Descriere

Caracteristici: versatil, multi-funcțional, poate fi folosit ca animal de casă supplies gard, simplu dulap cosmetice cabinet de stocare.....

Combina aceste unități într-o varietate de forme pentru a se potrivi spațiu (în cadrul incluse secțiuni), care este mare în casa ta, de studiu, living, dormitor, balcon și chiar asamblate într-un animal de companie gard.Această înțelegere vă oferă un mod creativ și spațiu unic!

Categorie produs: raft de depozitare

Material: plastic + fier ochiurilor de plasă

Domeniul de aplicare: Papetarie, genti, pantofi, căști, cabluri, cabluri, rafturi de vin, jucarii, diverse, Cd-uri, medicamente, cărți și reviste, schimba hainele, căști, cabluri/fire

Dimensiune: 35*35cm

Metoda de instalare: tip Teren

Stil: simplu și modern

Plastic material nou proporție de: 100% nou material

Culoare: Negru 1 grila

Greutatea unui singur grilă: 2000g

Lista de ambalare: 5 bucăți de fier net + 8 catarame

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Moderne Raft】Sârmă Cub de Raft pot fi combinate în mod liber într-un spațiu potrivit pentru tine sau o combinație doriți.Acesta poate stoca haine, pantofi, genți, cărți, opere de artă.

2.【Gratuit Combinație】Sârmă Cub de Stocare poate fi schimbat în diferite configurații.Puteți combina Sârmă Cub de Stocare în forma în care vă place, sau separați-le pentru a se potrivi spațiu limitat.

3.【Mare Stabilitate】Construite din metal rezistent fir de bord si ABS, conectori, Sârmă Cub Dulap nu va cădea în afară, îl puteți muta după asamblare, stabilitatea este foarte bună.

4.【Gamă largă de Utilizări】Metal Cub Raft poate fi, de asemenea, montat pe un animal de companie țarc ca o cușcă pentru cobai, iepure sau iepure.Ele sunt perfecte pentru organizarea sau afișarea de articole preferate.

5.【Simplu Pașii de Instalare】Asigurați-vă că fiecare panou este complet blocat de conectori, și partea plată a conectorului se confruntă înainte sau înapoi.Grila de Depozitare Raftul este ușor de următoarele instrucțiuni clare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe