Arikasen 32GB Wireless Căști Sport Impermeabil MP3 Bluetooth 5.3 Conducție Osoasă Căști Joc de Căști Cu Microfoane



  • 1 016.09lei 3 079.04lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Răspuns În Frecvență Gama:

20 - 20000Hz

Max De Ieșire:

86mW

Caracteristici:

rezistent la apa, Cu Microfon

Driver Diametru:

16mm

Comunicare:

Wireless

Plug Type:

Tip De Linie

Sunet De Izolare:

No

Versiune Bluetooth:

5.3

Cu Microfon:

Da

Suport Card De Memorie:

Da

Numărul De Șoferi:

2

Vocalism Principiu:

Conducție Osoasă

Culoare:

Negru

Categorie:

Căști & Căști

Conectori:

Nici unul

Tip:

Conducție osoasă MP3 Player, Căști

Codecs:

sbc

Maxim o raza de actiune[m]:

10m-20m

Asistent de voce built-in:

Da

funcția:

pentru un Joc Video, Comune Pentru Căști, Pentru Telefon Mobil, Sport, pentru Exterior, Pentru Birou, Pentru Studiu

Memorie (built-in):

32GB

Impedanța:

până la 32 Ω

De viață a bateriei de până la[ore]:

5-8

Magnet Tip:

Din neodim

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

arikasen

Lungimea Liniei:

0,22 m

Activă A Zgomotului De Fond:

No

Timp de convorbire:

8 ore

Căști Tampoane De Material:

Alte

Rezistenta:

32Ω

Buton De Control:

Da

Este wireless:

Da

Sensibilitatea:

98dB

rezistent la apa:

Da

Lista De Pachete:

Manual De Utilizare, Cablu de încărcare

Metoda de încărcare:

Cablu

Tip Wireless:

bluetooth

Greutate[g]:

31

Cupelor De Tip:

Deschis-spate

Material:

plastic

Sprijin APP:

No

Timp de încărcare:

2 ore

Tehnologia NFC:

No

Distorsiune Armonică Totală:

5%

Stil:

Guler

Control Al Volumului:

Da

Caracteristică:

mp3 player

MP3 Muzica de timp:

5 ore


Descriere

Arikasen 32GB Wireless Căști Sport Impermeabil MP3 Bluetooth 5.3 Conducție Osoasă Căști Joc de Căști Cu Microfoane

Notă:

1. Atunci când încărcarea cu un adaptor USB, curentul de încărcare nu ar trebui să fie mai mare de 5V, 1A.În caz contrar aceasta va provoca accident!

2. Conexiunea bluetooth va fi perturbat de alte dispozitive electronice.Vă rugăm să reconectați căștile, dacă acestea sunt influențate de alte dispozitive electronice.

3.SUNETUL este întotdeauna personală și subiectivă.Diferite persoane au diferite favoare, gust și auditive sens.Sunetul de ieșire, de asemenea, diferă de la diferite fișiere de audio.

4. Anulare zgomot : Bluetooth căști nu sunt active căști de anulare a zgomotului.

Cum de a schimba Modul Bluetooth pentru Music Player

Apăsați lung butonul de pe stânga

Special Reminder: Nu pentru Înot

La Headpone este rezistent la apa dar nu este pentru Înot.Impermeabil performanță poate fi schimbat de Temperatura, compoziția de apă, timp de utilizare, adâncimea apei.....Deci, Noi nu recomandăm să utilizați această cască pentru înot.

【Adevărat Conducție Osoasă Căști Bluetooth】

Conducție osoasă căști sunt un tip special de căști care utilizează vibrații pentru a transmite sunetul în loc de difuzoare tradiționale.Aceste vibrații sunt transmise prin craniu, la nivelul urechii interne, care să permită oamenilor să auzi sunetul.Acest tip de căști este potrivit pentru persoanele care nu le place tradiționale în ureche căști, sau care au urechile sensibile sau dificultăți de auz și nu poate utiliza metoda tradițională de căști.

【MP3 】Modul

Built-in memorie de 32GB, conectați computerul și căști folosind un cablu de încărcare magnetic, se va citi o unitate flash USB și le puteți copia pe calculator melodii de pe o unitate flash.Magazin de muzica preferată la căști dispozitiv, modul MP3 vă permite să vă bucura de muzică oriunde, oricând, fără a conecta telefonul dvs. și alte dispozitive.

Modul De Comutare

Apăsați lung pe butonul din stânga pentru a comuta între modul MP3 si modul Bluetooth.

Notă:

Am descarcat de mai multe melodii implicit în căști,puteți auzi melodii când ai căștile.Dacă nu vă place melodii,le puteți șterge

【Bluetooth 5.3 Antrenament Căști】

Acest bluetooth conducție osoasă căști adoptă cele mai recente bluetooth 5.3,și vine cu mai multe caracteristici.Una dintre îmbunătățirile de Bluetooth 5.3 este o conexiune mai rapidă viteză și stabilitate.Un alt avantaj este gama de mai mult timp.Cu o distanță maximă de conectare de până la 10M, acesta oferă o gamă mai largă de mișcare și flexibilitate pentru utilizator, utilizarea Bluetooth 5.3 în căști sport oferă o încredere și de înaltă calitate fără fir experiență de ascultare.

【Confortabil Și Siguranță】

Design-ul usor si moale materiale oferi un confortabil, se potrivesc, care poate fi purtat pentru perioade lungi de timp, fără a provoca disconfort.Deschis ureche căști oferă o experiență unică, care permite utilizatorului de a auzi sunetele din jur în timp ce te bucuri de muzica lor.În general, o combinație de confort și siguranță caracteristici în conducție osoasă set de cap le face o alegere excelentă pentru oricine caută pentru un confortabil și în condiții de siguranță.

【Lunga A Bateriei & Căști Impermeabil】

Os efectuarea de căști cu o viata lunga a bateriei și de a fi rezistent la apa se poate face la căști o opțiune excelentă pentru iubitorii de miscare.Cu o 180mAh baterie cu litiu, vă puteți bucura de până la 8 ore de muzica continua și apeluri.Fiind certificat IPX7 rezistent la apă, căștile sunt protejate împotriva prafului,ploii si anti-transpiratie.Acest lucru înseamnă că le puteți folosi în diferite condiții meteorologice.

【Conducție Căști Built-in Microfon】

La conducție osoasă cască caracteristici de înaltă calitate de apel și puternică de anulare a zgomotului.Acest lucru este esențial pentru efectuarea și primirea de apeluri telefonice,Chiar dacă sunteți naveta, puteți răspunde la telefon fără dificultate.în plus, osul căști oferă protecție auditivă.Aceasta este o caracteristică importantă, deoarece expunerea prelungită la zgomote puternice poate cauza deteriorarea auzului.

【O singură atingere pentru a Încărca】

căști bluetooth magnetic de adsorbție de încărcare înlocuiește tradiționale, portul de încărcare, pentru a preveni eficient fenomen cauzat de transpiratie sau pete de apă, și de a îmbunătăți durata de viață a produselor în utilizarea în condiții de siguranță

NU SE ÎNCADREAZĂ

Acest Sport Wireless Muguri Ureche Ajută să te Simți o Adevărată Libertate este Administrat gratuit, uita că le purtați căști, simțiți-vă bate cu Extreme de Sunet și a alerga cu vântul!Cuvintele nu pot descrie, trebuie doar să-l simți.Porniți sunetul și împinge-te la maxim!

Tag-uri

Sport căști fără fir bluetooth, mp3 player căști fără fir 32gb, sport căști bluetooth memorie

Anonim
2023-06-17
Căști lucreze cum era de așteptat și produce sunete de bun, precum și un ușor bass mai profund; volumul este destul de tare atunci când este necesar. De asemenea, este estetic curat în aparență fără diverse vizibile putere/volum/încărcare butoane.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe