PTS300D T12 Stații de Lipit Portabil fără Fir Controler de Temperatura Statie de Lipit Reglabil de uz Casnic Instrumente de Întreținere



  • 251.75lei 426.72lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

Stații De Lipit


Descriere

PTS300D T12 Digital Stații de Lipit Reglabil fără Fir de Reparare Statie de Lipit cu Mâner Moale de uz Casnic Instrumente de Întreținere

Caracteristică:

1. Compatibilitate: fără cordon de sudură stație este aplicabilă 20V/60V Flex XR alunecare acumulator (fără acumulator).Acest portabil de sudură stație poate ajuta să finalizați lucrări de sudură mai convenabil și rapid.

2. Incalzire rapida si temperatura reglabila: acest electrice HD digitale de sudare gara are incalzire rapida viteza.Citirea temperaturii este afișată pe display-ul digital, iar temperatura poate fi setată cu precizie de ușor rotind butonul de reglare.

3. Compact de lipire fără plumb: compact sudare postul poate ajuta la salvarea de valoros spațiu de lucru.Plumb lipit de cap și mâner moale design asigura un confort mai mare pe termen lung sudare proiecte.

4. Utilizarea siguranța: realizate din materiale de înaltă calitate, cu built-in de joasă tensiune de protecție.În automat modul de răcire, atunci când nu este în uz, pui mâna pe mâner cadru, aparatul va automat rece, iar temperatura va crește rapid, atunci când ridicat.

5. Stare: T12 ocupe de încălzire de bază este susținută, cu 24V DC port auxiliar de alimentare.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Numărul De Model: Stații De Lipit

Putere: 70W maxim

Tensiune de lucru: 12-24V

MCU: 32 bit M1

Ecran: 1.77 inch TFT

Avantaje: fără fir, ușor de transportat.

Unitatea de temperatură: Celsius/Fahrenheit

Shell material: ABS

Dimensiune: aproximativ 22 * 11.2 * 6.1 cm

Funcționarea de bază:

1: În modul normal, apăsați scurt butonul encoder pentru a intra în presetate modul de temperatura (presetare patru grupe de frecvente temperaturi în funcție de propriile nevoi, și rotiți encoder pentru a comuta între aceste patru grupuri de temperaturi presetate), și apoi apăsați codificatorul din nou pentru a intra în presetate modul de temperatura.De fiecare dată când encoder este rotit, temperatura crește cu 10 grade, iar pasul temperatura este reglabilă!

2: În modul normal, apăsați lung butonul encoder pentru a intra în meniul setare, apăsați scurt pentru a selecta, apăsați scurt din nou pentru a anula selecția, apăsați lung butonul encoder în interfață meniu pentru a ieși și a reveni la nivelul anterior!

Note importante pentru T12 sudare stație:

Dacă introduceți meniul pentru a modifica parametrii sau a restabili setările din fabrică, vă rugăm să acorde o atenție la setarea următorilor parametri în mod corect, în caz contrar, erori și alte excepții va avea loc!

1. Timpul de somn trebuie să fie setat la "0", în caz contrar somn scaun funcție va fi invalid. (Timp de setare în meniul principal, timpul de somn, setați la 0)

2. Timpul de așteptare este setat la 10 (setarea de timp din meniul principal, timp de așteptare, este situat la 5 sau 10, puteți seta durata de timp după cum este necesar)

3. Subtensiune protecție este setat la 15 sau 16 (alte setări în meniul principal, de protecție de tensiune, este setat la 16)

4. Somn de setare a temperaturii (temperatura de setare în meniul principal, somn temperatura, stabilit la 60)

5. Maximă de setare a temperaturii (temperatura de setare în meniul principal, temperatură maximă, 420)

6. Dacă utilizați T12 element de încălzire, vă rugăm să selectați T12 ca element de încălzire model (meniu principal, alte setări, duza de selecție, T12)

Notă:

1. Dacă nu sunteți sigur dacă bateria model este potrivit, vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra.

2. Acumulatorul din imagine este folosit doar pentru funcția de demonstrație, nu în lista de distribuire.Aveți nevoie pentru a pregăti propria baterie.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Pachete:

1 x Sudare Stație

1 z T12-K se Ocupe cu Element de Încălzire

Scrie un comentariu

       

Produse conexe