PVC Femei de Saci de Prânz Sac Portabil de Mare Capacitate Impermeabil Călătorie Saci de Spălare Transparent Umăr, Crossbody, Geantă de mână pentru Femei



  • 32.45lei 56.92lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Locul De Origine:

China (Continentală)

Nume De Brand:

FUYAOZHISHANG

Material:

PVC

Origine:

China Continentală

CN:

Hebei


Descriere

Produs Parametru

Dimensiune produs:30*30*15 cm

Curea de umăr lungime: cel mai lung 130cm mai scurt 70cm

【Accidentat Material】 -a se vedea-printr-geanta este confectionata din vinil rezistent la apa, care este suficient de gros pentru a simți robust și durabil.Mânere solide și bretele reglabile face mai ușor pentru a transporta încărcături grele.Toate cusăturile sunt armate cu fire puternice pentru durabilitate.

【SECURITATE ȘI CONFORT】- Dacă sunteți un fan de sport, nu vrei să pierdeți timp căutând prin geanta ta în condiții de siguranță în timpul unui joc.Transparent tote sac este convenabil și în condiții de siguranță!Clar tote sac este potrivit pentru călătorie, plaja, student clar sac de masa de prânz, femei clar sac de scutec, lucrătorii de birou, evenimente sportive și concerte.

【MARIMEA PERFECTA】 - clar tote sac este de 12 cm latime (aprox. 30.5 cm), 6 centimetri adâncime (cca. 15.2 cm), și 12 cm înălțime (aprox. 30.5 cm), perfect pentru a transporta un aparat de fotografiat digital, lotiune de bronzat, sticla de apa, portofel, telefon mobil, ochelari de soare și mai mult.De asemenea, vine cu o suplimentare de 7.5-inch lățime de 6,5 inch adânc frontal pentru accesorii buzunar pentru depozitarea obiectelor mici.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe