18Pcs Set de șuruburi Pentru Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Aspirator, Universal Suruburi Phillips + T8 Șurub + T8 Șurub Lung Piese



  • 19.07lei 27.27lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

18 șuruburi pot satisface cele mai de întreținere are nevoie de vid accesorii cap și a vă ajuta cu ușurință finaliza diferite sarcini de întreținere.

Model compatibil: Phillips șuruburi pentru V6/V7/V8/V10/V11/SV09 SV10 SV11 SV12 SV14 aspirator, putere baterie.

T8 șuruburi lungi pentru V10/V11 ciclon, uscător de păr.T8 șurub pentru aspirator perie de cap.Acest grad profesional-șurub costum este fabricat de înaltă rezistență din aliaj de oțel materiale, care are excelente proprietati anti-abraziune si durabilitate.

Marginile sunt netede, anti -rugina, durabil, și nu este ușor de a se deforma sau rupe.Acest set este echipat cu un dispozitiv portabil cutie de depozitare pentru utilizare în orice moment și loc.

Ambalajul Include: total are 18 șuruburi, 10 suruburi phillips + 5 T8 șuruburi + 3 timp T8 șuruburi.Vă rugăm să verificați dacă modelul dvs. este compatibil înainte de a comanda

Culoare: Negru

Material: metal

Conținutul Pachetului:

18 x vacuum set de șuruburi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe