3" W 16.1 Ft Set de Linii de Acoperire Kit pentru Mini Split de Aer Conditionat Decorative din PVC Linie Capacul Kit pentru aparat de Aer Conditionat Centrale Min



  • 1 847.94lei 2 399.92lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

: Set de linii de acoperire kit realizate din durabil și ecologic , compus din PVC rezistent drepte de țeavă și conectorul ABS, culoare bej, pot fi vopsite si taiate.

Decorative: decora tuburi capacul poate ține conducte de refrigerare și nuclee organizate, a făcut extern arată îngrijit și frumos.Mini split linie acoperi, de asemenea, poate proteja liniile de curent ALTERNATIV să vină fără decolorare, fisurare sau deformare.

Pachetul include: Vom oferi un set complet de linie AC capacul kit cu toate accesoriile . 10 x 1.41 ft direct conducte, 1 x 2 ft conductă flexibilă, 1 x capac, 1 x 90° capac, 1 x 90° cot plat, 1 x Capac, 1 x cot de 90°, 9 x cuplare.

Aplicație: indiferent de ce tip de aparat de aer conditionat trebuie, asta 16.1 ft mult tuburi capacul kit-ul este adaptabil, și potrivit pentru cele mai multe sale anexe mini split de aer conditionat si centrale unități de aer condiționat de până la 18.000 BTU.

Dimensiune: afara Noastră linie de acoperire este total dimensiuni cu 3"*16.1 picioare, l\\'s de siguranță pentru temps de -40-140℉,de asemenea, poate ține conducte, cabluri de diferite schimbare a vremii, crește timpul de service de aer conditionat.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe