Plastic, Containere de Depozitare Pentru Bucatarie Organizație,Camara de Organizare Și Depozitare, Dulap Organizatorii,Frigider Organizator 6PCS



  • 105.22lei 131.52lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

FGHGF


Descriere

PENTRU A MAXIMIZA SPATIUL TAU.Elegant și design-ul modular va ajuta să vă maximiza și de a utiliza spațiul în cel mai bun mod posibil, și de a face acasă și bucătărie organizarea mai ușoară sarcină.

ORGANIZA CA UN PROFESIONIST.Aceste acrilic multi-scop de plastic, containere de depozitare poate fi folosit oriunde si peste tot și va face sa arati ca o casa de organizare expert.De la bucatarie camara de depozitare, frigider și congelator organizatorii de la baie, la birou si garaj; aceste containere sunt cel mai bine păstrat secret la efort organizarea de origine.

ACCESIBILE TOP DESCHIS.Mare open top design face simplu să ia ceea ce aveți nevoie rapid și ușor.Un revoluționar problemă solver pentru bucătării moderne și agitat gospodării de pe drum.Utilizați aceste convenabil de stocare organizarea coșuri pentru jucării dulap, meșteșuguri cabinet, spălătorie, sau de intrare dulap pentru a organiza lucrurile în cel mai eficient mod posibil.

DE ÎNALTĂ CALITATE ȘI DURABIL.Realizate din excepțional de înaltă calitate, BPA free, și distruge plastic rezistent, aceste alimente organizator de stocare containere au fost create pentru a fi utilizate.Nu se va sparge sau rupe cu utilizarea regulată.Perfect pentru acasă cerințe organizatorii.

MULTI-SCOP PUBELE.Multi scop recipiente de depozitare sunt mari pentru orice dulap sau cămară în casa ta sau la birou.Vei fi surprins de cât de ușor poți acum să organizeze baie vanitatea, arte și meserii, dulap, jucărie dulap, spălătorie, vestibulul birou si garaj.

dimensiune: 20 x 14cm

Material: plastic

culoare: transparent

Conținutul Pachetului:

6 x Containere de Depozitare din Plastic

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe