PCIE 3.0 Cablu PC-e 16X la 16x Cablu adaptor grafica video carduri de extensie de 90 de Grade Unghi de design pentru ITX șasiu



  • 127.60lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Pachet:

No

Tip:

PCI Cabluri

Numărul De Model:

R33UF

Nume De Brand:

ADT-Link

Origine:

China Continentală


Descriere

Brand new sosire, produs excelent de performanță, din gură în gură super bune produse, oficial autentic produse,100% electrificate test de livrare.Modele de produse: R33UF-TU, R33UL, R33UF, R33UQ, R33UF-V4, R33SF-TU (R33 serie) denumire Produs: PCIE X16 placa video prelungitor Lungimea firului: 3-100cm (linia de suport personalizare lungime, diferite de linia de lungime a preț diferit, lungimea liniei de personalizare, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a schimba prețul și apoi să plătească) Viteza de lățime de bandă: PCIE 3.0x16 gen3 caracteristici Produs: A4 ITX placa grafica verticale de montaj extensie Descriere a lungime: lungimea firului în magazinul nostru este parte din sârmă, cu excepția PCB și conector.Dacă PCB și conectorul sunt incluse, se adaugă un alt 4cm sau cam asa ceva.Lungimea totală este de aproximativ 12cm, vă rugăm să consultați dimensiunea de 8 cm în linia de mai jos.

Avantajul produsului 1.Avantajele de sârmă, importate de sârmă cu patent German, conector importate din Taiwan, suport PCIe 3.0 viteza maxima stabil de transmisie 2.Lungimea liniei de avantaj, de la 3 cm la 1 m poate fi personalizat, magazin de vânzări de transfer de cabluri, sârmă de impedanță este scăzut, lungimea liniei în termen de 60 de cm suport PCIe3.0 viteza maxima. 3.Semnalul diferențial nu are nici o gaura de design, și nu există nici o atenuare a semnalului de interferență problema de parazitare capacitate și inductanță parazită, și nici CAF micro-scurt-circuit fenomen.Produsul este durabil 4.Produsele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, PCB-ul este făcut de manoperă fin, de cupru este îngroșat la 1oz, aur deget are suficient de placare cu aur de conținut și conductivitate electrică bună, care poate reduce problema de mort ecran albastru cauzata de crescut oxidare rugina impedanță. 5.Firul selectat de produsul în sine este foarte durabil, utilizarea de grosimea de 3mm PCB garnitură de protecție din metal punctul de sudură, și de blocare șurub și cap hexagonal piuliță de fixare, produsul este solid și de încredere rezistență la rupere, anti-interferențe, acolo nu va fi rupt firul de unghii problemă.Firul poate fi îndoit sau împăturit, nu afectează utilizarea. 6.PCB piticul și îngrășa design, piticul nu va fi blocat la placa grafica, se îngrașă și prelungirea design face carte de bord ușor de instalat, reduce probabilitatea de deteriorare.

Măsuri de precauție pentru a achiziționa:

1. Atunci când introducerea cablului, este necesar de a avea o înțelegere clară a direcției, nu introduceți soclul în sens invers sau de aliniere, pentru a evita arderea aparatului.Primul ține la priza de dispozitiv înainte de introducerea cablului, pentru a evita tăierea soclu pin-ul prea tare.Nu îndoire și nu trăgând în termen de 2 cm de sudura de-al doilea capăt al firului și placa de circuit. 2. Toate tipurile de plăci de bază și echipamente de semnal capacitatea de conducere și alte condiții nu sunt la fel, rezultatele testelor de magazinul nostru nu garantează aceleași cu rezultatele testelor dumneavoastră, atâta timp cât acesta este conectat la cablul prelungitor, semnalul va fi pierdut, cerințele de perfect, vă rugăm să nu cumpere. 3. O placă grafică sau placa de baza este un dispozitiv electronic care va îmbătrâni și se oxidează în timp, și prelungitorul va deveni mai instabil.Dispozitive mai vechi nu sunt acceptate.Dispozitivul dvs. nu este acceptat de mai mult de trei ani.Nu cumpara.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe