2023 Nou Storcator Universal De Bază Blender Storcator De Înlocuire Jos Bază De Material Plastic



  • 129.93lei 196.88lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

Kemei

Tip:

Storcator De Piese

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

Storcator De Jos Bază


Descriere

Caracteristici:

storcator dumneavoastră la întregul său potențial cu încredere blender piesa de schimb!Conceput pentru a satisface cererea de pe piață, acest storcator de bază este soluția perfectă pentru înlocuirea uzate sau deteriorate părți.Ține-ți storcator de funcționare fără probleme și eficient.

Fabricata din plastic de calitate, noastră storcator de bază asigură o lungă durată de spectacole și de încredere funcționalitate.Acesta oferă o fundație solidă pentru storcator, permițându-i să amestec efort de fructe preferate și legume.

Dacă ești un individ de sănătate-conștient, un părinte ocupat, sau un culinare entuziast, storcătorul nostru de bază este mare pentru oricine care vrea să se bucure și sucuri de la domiciliu.Este un accesoriu must-have pentru cei care prețuiesc confortul și wellness.

Storcătorul nostru de bază este potrivit pentru o varietate de scenarii.ziua cu un revitalizant suc verde, se pregătească răcoritoare de fructe pentru întreaga familie, sau experiment cu diferite combinații suc pentru a se potrivi gustul tau.Sale compatibilitate universală face o alegere convenabilă pentru orice bucatarie.

Storcătorul nostru de bază nu numai că înlocuiește o componentă de storcator, dar îmbunătățește, de asemenea, dumneavoastră generală de stoarcere experiență.Bucurați-vă de confortul de sucuri proaspăt stoarse ori de câte ori doriți, și să ia un pas spre un stil de viață sănătos.Ridica stoarcere joc cu usurinta.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Aplicabile Model: pentru oster 1200W

Dimensiune: Dimensiunea Detaliu în Imagine

Pachetul Include:

1 x Storcator de Jos Bază

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe