XIAOMI MIIIW Birou Gaming Claviatură Și Mouse Wireless USB Laptop Tastaturi de Calculator Desktop Pentru iMac Windows Mut



  • 1 199.68lei 2 352.28lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

XIAOMI

Suport Pentru Încheietura Mâinii:

Da

Stil:

Standard

Tip:

2.4 Ghz Wireless

Tastatură Standard:

104 Taste

Pachet:

Da

Tastatură Full Size:

Da

Operațiunea Stil:

Mecanice

Limba:

Engleză

Tip De Interfață:

USB

Origine:

China Continentală

Cerere:

Desktop, Laptop


Descriere

modname=ckeditor

MIJIA XIAOMI MIIIW Birou Gaming Claviatură Și Mouse Wireless USB Laptop Tastaturi de Calculator Desktop Pentru iMac Windows Mut

Parametrii de bază Nume: Miwu tastatură fără fir și mouse-ul setat Model: MWWK01(keyboard)/MWMMO1(mouse-ul Produs de culoare: negru/alb Produs material: ABS/PC metodă de Conectare: RF2.4GHZ sistem de Sprijin: este recomandat să se adapteze la Windows 7 și MacOS10.10 și mai sus.

Putem oferi cu Russian keyboard autocolante, dacă este necesar, vă rugăm să rețineți înainte de a plasa o comandă, contactați serviciul clienți, vă mulțumesc!

Notă: vă Rugăm să rețineți că acest produs este un Xiaomi lanț ecologic produs, astfel încât nu există nici Xiaomi LOGO-ul aici! !Vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a plasa o comanda! ! !Vă mulțumim pentru înțelegere! ! !

caracteristică a produsului:

-Simplu, elegant și relaxat stil de afaceri uite

Coajă corpul este fabricat din material ABS, care este delicat, texturat, rezistent la uzura si anti-coroziune

Rotund și delicat butoane și raționalizate mouse-ul aduce un elegant atmosferă de afaceri.

-Ușor de a utiliza plug și să se joace fără șofer

Receptorul wireless este stocat în tastatură compartimentul bateriei, scoate-l și introduceți-l în interfața de USB de la calculator, și poate fi folosit.O interfață USB poate suporta două dispozitive fără a instala drivere, economisind efort și vă faceți griji.

- Una-comutator cu cheie pentru sistem dual de adaptare Windows/MAC

În plus față de sprijinirea standard de taste Fn design, tastatura adaugă, de asemenea, un PC/MAC dual-sistem de cheie de comutare pentru a satisface diferențiate layout de tastatură în diferite sisteme și satisface pe deplin diferite poziții-cheie de Windows și utilizatorii de Mac.

- Plăcut și confortabil de intrare unghi ergonomic degetelor

Tastatura poate fi folosit în două unghiuri de 4° și 8°.În același timp, special personalizate de dimensiuni mari taste extinde zona de contact între degete și cheile pentru a aduce utilizatorilor un confortabil experiență de intrare.Cauciuc anti-alunecare pad la partea de jos este mult mai eficient. "Apucați" suprafața netedă pentru a preveni tastatură ergonomică degetelor în timpul utilizării Plăcut și confortabil unghiul de intrare tastatura este disponibil în ambele 4° și 8° unghiuri de utilizare, și de mari dimensiuni taste sunt special personalizate pentru a extinde zona De contact între degete și cheile aduce utilizatorilor un confortabil experiență de intrare, și de cauciuc anti-alunecare pad la partea de jos în mod eficient poate "înțelege" suprafața netedă pentru a preveni tastatura de alunecare în vigoare în timpul utilizării.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe