ARGB Cabluri de Alimentare Cablu de Extensie Pentru Placa de baza ATX Lampa Cablu Colorate Flexibil 8P/24PIN Neon Cablu De Lumină AL300



  • 49.79lei 71.14lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Pachet:

Da

Aplicarea Dimensiune Laptop:

10"-20"

Numărul De Model:

Placa De Baza Putere Extindere |

Nume De Brand:

viugreum

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Sunteți în căutarea pentru o modalitate de a înveseli caz PC-ul cu un orbitor efecte de lumină?Dacă este așa, veți iubi aceste ARGB cabluri de alimentare.

Acestea sunt concepute pentru a oferi luminoase și pline de culoare de iluminare pentru componente PC, mai ales în zonele întunecate.Puteți alege din două specificații: 24-pini si 8 pini, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Aceste cabluri sunt realizate de rezistent la uzura de silicon, care asigură durabilitate și flexibilitate.Ele sunt, de asemenea, ușor de instalat, dezasamblați, să stabilească și să mențină, economisind timp și hassle.

Caracteristici:

Model: AL300

Material: silicon, margele lampa

Caietul de sarcini: 24P, 8P linie

Funcția: RGB emițătoare de lumină

Numărul de margele lampa: 44pcs

Tensiune de alimentare: 5V DC

Curent: ≤1.7±10%

Putere: ≤8.6 W±10%

Interfata: 3PIN*2+4pin

Lungime: 300*41*12mm/11.8*1.6*0.5 în

Lista De Ambalare:

ARGB Cablu de Extensie Pc*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Îmbunătățiți-vă de Configurare Cu ARGB cablu: Acest ATX lumina cablu vine cu un nou design ARGB decorative linie care are 2 caietul de sarcini.Acesta vă oferă o uimitoare ARGB efect care ridica experiența dumneavoastră de joc.

2.Iluminat personalizabil: Alege de la 16,8 milioane de adresabile culori pentru a crea un frumos efect de lumină cu aceste cabluri.Ei au mai multe moduri de culoare, care vă permit să schimbați de iluminat.

3.Silicon Cablu Cu 360 : Acest cablu oferă o căldură-rezistente, rezistente la uzură, și material de silicon moale.Ea are, de asemenea, un 360 care face flexibil și adaptabil la orice spatiu.

4.Aprinde spațiu: ARGB Cablu de Extensie a luminii de mare luminozitate și o dublă sursă de lumină LED, care poate lumina zonele întunecate.Ea are, de asemenea, o tensiune și curent de ajustare.

5.Ușor de Instalare și Întreținere: Aceste ARGB cablurile de alimentare sunt ușor de demontat și reparat, cu o utilizare simplă care vă economisește timp și hassle.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe