ADT Placa de baza M. 2 unitati solid state WiFi A. Tasta E pentru Slot Extender pentru a Built-in PCIE x8 SSD Riser Card Adaptor de Alimentare Sata M2 8x pentru Extensie PCIE



  • 114.83lei 127.60lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Pachet:

Da

Tip:

PCI-E Coloană

Numărul De Model:

R58SF

Nume De Brand:

Mai rapid

Origine:

China Continentală


Descriere

ADT fabrica de vânzări directe, produs excelent de performanță, reputație excelentă de produse,100% control complet test de putere înainte de livrare.

Compania Brand: ADT-LINK

Model: R58SF, (R58 serie)

Nume produs: M. 2 cheie A. E WiFi interfață PCI-E X8 cablu de extensie

Lungime cablu: 3-100cm (linia de suport lungime de personalizare)

Viteza de lățime de bandă: PCIe 3.0x1 gen3 8G/bps

Funcțiile produsului: PCIe 8x SSD card de memorie, utilizați o conversie cablu de extensie, introduceți în M. 2 WiFi slot interfață pe placa de baza

Achiziționarea restricții: Numai pentru ingineri profesionale pentru a specifica cumpărare, nu este potrivit pentru utilizarea obișnuită nu poate fi folosit, cumpărători obișnuiți nu cumpara.

Achiziționarea de sfaturi: asigurați-vă că pentru a cumpara 1 sau 2 probe în primul rând pentru a testa și a asigura că acestea sunt corecte și apoi cumpăra în vrac.Magazinul poate emite un general bilet, dacă aveți nevoie pentru a emite un bilet, vă rugăm să contactați serviciul clienți la depunerea comenzii.

Sfaturi: Acest produs este compatibil cu multe probleme, asamblare incorectă sau funcționarea necorespunzătoare va arde echipamente.Limitat la ingineri profesionale.Acest produs este non-rambursabile și non-interschimbabile.Vă rugăm să ia în considerare și să confirmați înainte de plasarea unei comenzi.

Lungimea descriere: lungimea firului în acest magazin este o parte din un singur fir, cu excepția PCB și conector.Se adaugă aproximativ 4cm dacă PCB și conectorul sunt incluse.Deci, lungimea totală este de aproximativ 9cm, se referă la figura de mai jos linia de lungime 5cm dimensiune mark.

Accesoriu descriere: Cu bunurile sunt incluse cablu adaptor de alimentare SATA, trebuie să fie conectat pentru a avea sursă de alimentare de 12V

R58 serie produs model descriere: Model Goldfinger și conector de interfață direcția de aplicare a Produsului R58SF M. 2 cheie A. E. WiFi Aur-Degetul Drept de sex Masculin la PCIe x8 Conector plat atelă de tip închis feminin Adaptor PCIe

Avantajele produsului:

1. Cablu de avantaje, utilizarea de brevete din germania importate de sârmă, utilizarea de Taiwan importate conectori, suport PCIe 3.0 viteza maxima stabilă de transfer de

2. Lungimea liniei de avantaj, de la 3 cm la 1 m poate fi acceptat personalizate, magazinul a vandut conversie de sârmă, sârmă de impedanță este scăzut, lungimea liniei în termen de 60 de cm suport PCIe3.0 viteza maxima.

3. Semnalul diferențial are nici o gaura prin design, nu există nici o atenuare a semnalului de interferență problema de parazitare capacitate și inductanță parazită, și nu există nici CAF micro scurt-circuit fenomen, produsul este durabil

4. Selecție de produse de materiale de înaltă calitate, PCB manopera de precizie, cupru grosime îngroșat la 1oz, degetul aur placate cu aur de conținut, placat cu aur picior conductivitate electrică bună, poate reduce oxidarea rugina impedanta cauzate de ecran albastru de moarte probleme.

5. Selecție de produse de sârmă în sine este foarte durabil, utilizarea de 3mm grosime de PCB garnitură de protecție la sudură punct, și de blocare șurubul și piulița de fixare, produsul este puternic și de încredere rezistență la rupere, anti-interferențe, nu va fi nici un fir rupt probleme de unghii.Firul poate fi îndoit și împăturit, fără a afecta utilizarea.

6. PCB piticul și design de grăsime, eclipsând nu vor card de la placa grafica, grăsime prelungirea design face placa mai ușor de instalat, reduce posibilitatea de deteriorare.

Ce este calitatea de sârmă?Este acolo un scut?

Nici metalice de protectie, folosind avansate de ecranare EMI polimer conductor, noi materiale pentru ecranare EMI, cablu plat de design.Aceasta tehnica permite fiecare cablu sa fie complet acoperite de un interferențe electromagnetice scut de polimer conductor pentru a preveni intrare sau de ieșire de emisii de frecvențe electromagnetice, a minimiza interferențele și degradare de performanță, și de a reduce greutatea extender.

Grosimea firului?E moale?Nu îndoiți?

Grosimea firului este de 1,4 mm, duritatea este greu, și poate fi îndoit și împăturit, fără a afecta utilizarea

Scrie un comentariu

       

Produse conexe