Ceașcă Titularul Tava Pentru Car Tava De Masa Cu Braț Pivotant Durabil Masina Tava De Masa Pentru A Manca Cu Braț Pivotant Ceașcă Titularul Expander



  • 872.87lei 1 745.79lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Extern De Certificare De Testare:

CCC

Origine:

China Continentală

Tip De Element:

Băuturi Titularii


Descriere

Descriere:

360 de Grade, Reglabil Masina Tăvi pentru a Manca sunt foarte utile atunci când sunt de conducere.Veți avea un loc potrivit pentru mâncare și cupa.Este sigur pentru tine în excursie.

1. Design deosebit, usor de utilizat.

2. Cu funcții multiple, satisface nevoile diferite.

3. Mare de material, durabil și stabil.

Parametrii de produse:

Palet latime: 21CM/8.3 în

Palet lungime: (cea mai ingusta retractabil punct): 17-24CM/6.7-9.5 în

Singur produs greutate brută: Despre 1.04 KG/35.2 oz

Modele aplicabile: Universal

Culoare produs: negru

Lista de ambalare:

1*Masina tava

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Design exclusiv: Suport pentru pahare Expander este bun pentru deținerea de alimente și cupe în același timp.Lungimea de întindere variază de la 6,7 cm la 9,4 inci și puteți ajusta tabelul de la poziția perfectă.

2.Minunat Material: Acest multifuncțional Ceașcă Titularul Tava pentru Masina este perfecta pentru cele mai multe marci si dimensiuni de sticle/pahare (2.5"-3.8" diametru).Este solid și durabil pentru utilizarea pe termen lung.

3.Funcția de puternic: Masina Suport pentru pahare cu Tava este foarte rapid pentru a instala.Se poate ține alimentare, snacks-uri, chei, telefoane mobile, pahare de apă, și alte elemente.Este convenabil să se bucure de mâncare în mașină.

4.Aplică pentru: Suportul pentru pahare, Tava pentru Masina poate fi aplicat la pahar, cu un diametru de 2,4 inci/6.0 cm, un diametru de 3,7 inci/9.4 cm.Acesta poate fi extins pentru a se potrivi dvs. de pahare.

5.Cadou valoros: Cu functie practica si stilul elegant, Mașină Ceașcă Titularul Expender este perfect pentru masina de organizare și de conducere de siguranță.Este un bun cadou pentru prieteni, tați și mame.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe