Zevity Sexy Femei Culoare Solidă Chic Încreți Design cu un Singur Umar Asimetric Camis Rezervor Doamna Vară Sling Y2K Topuri de Cultură LS4132



  • 49.98lei 94.27lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tesatura Tip:

Postav

Decor:

Arc

CN:

Jiangsu

Model Tip:

Solid

Topuri De Tip:

Camis

Locul De Origine:

China (Continentală)

Stil:

Casual

Nume De Brand:

zevity

Elasticitatea:

Non Strech

Origine:

China Continentală

Îmbrăcăminte Lungime:

Scurt

Tip De Element:

Topuri

Material:

Poliester

Gen:

FEMEI

Numărul De Model:

LS4132

Varsta:

Varsta 35-45 De Ani


Descriere

Descriere Produs:

100% de Brand Nou, cu Eticheta.

Culoare: culori,

Dimensiune: Acolo este Asiatice dimensiuni.Regulat, (Masura diferenta de 1-2cm,pls asigurați-vă că pentru a verifica corpul tau de măsurare într-adevăr se potrivește pentru acest set.Tot de măsurare este în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch)

Achiziționarea note:

1.Aceasta este dimensiunea Asia, te rog ignora tag-ul, nu pur și simplu alegeți-l prin S/M/L, să ia o privire la detaliată măsurare în mărime de masă și compara cu dimensiunea corpului pentru a obține dreptul de a se potrivi.Vă mulțumesc!

2.când vezi modelul poartă, că e fotografie de publicitate, atunci când vezi articol de pe umeraș, e adevărat fotografie, și că va fi la fel ca voi primi.

3.Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, culorile arătat nu poate fi 100% la fel cu elemente reale.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări coletul meu

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire:17track(Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe