Scaun Auto Organizator Draperii De Călătorie Sac De Depozitare Bancheta Din Spate Etanș Izolate Masa De Prânz Alimente De Buzunar Robust Călătorie Taxi Picnic, Camping



  • 4.66lei 9.74lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Bancheta Spate Sac

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Fabricat de înaltă calitate Oxford pânză și izolare termică materiale de folie de aluminiu, Scaunul Auto Înapoi Băuturi Suportul este robust și durabil.Auto Scaun Spate Organizator este ideal pentru a ține gheață saci, cutii de băutură, gustări mici, țesuturi, etc. Practic Izolare pungi pentru iarna, cooler saci pentru vara.

Caietul de sarcini:

Nume: Scaun De Masina Din Spate Organizator

Material: Oxford pânză + izolare termică cu folie de aluminiu

Culoare: Negru

Dimensiune produs 34*25*11cm/13.38*9.8*4.3 inch

Extinde faianta 64*32cm/25.19*12.5 inch

Poziție de utilizare: scaun de masina din spate

Cum să utilizați: draperii

Funcția produs: menține rece în timpul verii, ține cald în timpul iernii, și poate plasa o varietate de obiecte mici

Lista De Ambalare: Scaun Auto Organizator*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material de înaltă calitate: Scaunul Auto Organizatorul este fabricat de înaltă calitate Oxford pânză și izolare termică materiale de folie de aluminiu cu un PP catarama, care este durabil și nu este ușor de a sparge.

2.Textura delicata: nu Există un mod simplu și practic pentru acest tip de Scaun de Masina din Spate pungă cu Gheață Pungă.Touch este mătăsos și tăcut, moliciunea nu doare bunuri, și permeabilitatea la aer este bun.

3.Capacitate mare: Există o mare capacitate pentru Masina de Călători Container de Depozitare.Este ușor de a lua și poate stoca mari și lumină elemente, cum ar fi haine, perne, pături, etc.

4.Gamă largă de Aplicații: Multi-Buzunar de Călătorie Sac de Depozitare este ideal pentru cele mai multe modele de pe piață, care oferă reglabile-lungime bretele.Mare de Izolare pungi pentru iarna, cooler saci pentru vara.

5.Convenabil pentru a Instala: Auto Bancheta din Spate Organizator este mic și portabil.Catarama poate fi ușor stabilită pe acoperiș feroviar, și capacitatea organizației de puternic.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe