LSMIITTH Propan Dual Arzător de Gaz cu Regulator de Propan Cuptor Arzător Forge Turnătorie Raku Cuptor Fierar Farrie Cuțit



  • 2 773.91lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

LSMIITTH


Descriere

Toate părțile este fabricat din oțel Inoxidabil și alamă jet de gaz duza.Extrem de rezistente la coroziune în comparație cu alte metale.

Nu ca alte vânzător negru țeavă de fier, care are o viață scurtă, deoarece ușor corodate în fierbinte de circumstanțe.

1. Flacără conică în partea de jos este 1-15/16"(48.5 mm) diametrul Exterior largă, mai destulă căldură pentru o dimensiune medie de forge.

2. Cu diametrul de 2" aer sufoca permite un debit maxim de aer .Nu este nevoie pentru a regla fluxul de aer ,este auto - reglare și proiecte cantitatea corespunzătoare de aer pe baza de presiune a combustibilului .

3. 3/4" Filet tubului de alimentare(8"=20cm lungime ) și exterior diameter2" aer sufoca permite un debit maxim de aer . 4.Dublu burner,fiecare este de aproximativ 100.000 de BTU. 5. Reglabil de Înaltă Presiune Regulator de Propan 0--6 bar (5/8" BSP-de sex masculin POL Cilindru adaptor), capătul tată (0.902" Diametru fir) se conectează o dimensiune standard rezervorul de propan.Cu 5 ft mult (150cm) furtun.Pentru aceste țări:Marea Britanie, Irlanda, Africa de Sud

Arzătoare noastre sunt de lucru cu înaltă presiune : Butan, Propan, Butan + Propan, GPL.Dar aceasta nu funcționează pe Gaze Naturale.

* Comenzi de Transport în termen de 1 sau 2 zile.

*30 de zile pentru un schimb,a reveni sau de restituire.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe