NICECNC Pentru Toate UTVs Curelei Sac de Depozitare CVT Centura Suport Universal Polaris Ranger RZR can-Am Maverick X3 Accesorii Noi



  • 293.99lei 367.51lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

NICECNC

Tip De Material:

500D PVC

Pentru ATV-uri Marca/Model:

Can-Am

Origine:

China Continentală

Montarea:

Pentru Toate UTVs

Numele Modelului:

82A10610


Descriere

Specifciations:

Culoare: Albastru, Negru

Brand: NICECNC

Material: 500D PVC

Vehicul Tip de Serviciu: UTV Universal

Articol Dimensiuni: 16.73 x 10.83 x 7.48 cm

Tip montare: Roll bar Mount, Usa Muntele, Loc de Montare

Curea Tip: Detașabil

Capacitate: 22L

Model: Utv Curelei De Sac

Element Greutate: 2.2 kg

Pachetul include:

1 X UTV Usa Roll Cage Sac de Depozitare

Caracteristici:

【Capacitate mai mare】: NICECNC utv Sac de depozitare sunt proiectate cu un 2.36" extinderea strat, după mări este de până la 22L.Și echipat cu utv instrument Sac de depozitare, multi-buzunar de proiectare a organiza UTV curelei de accesorii într-o manieră ordonată, suficient pentru a ține frecvent utilizate instrumente.

【Premium Material】: NICECNC UTV rezervă sac de depozitare se face de înaltă densitate material PVC, IPX4 rezistent la apă, ușor de a rezista la ploaie, rezistent la uzură și rezistente la cele mai multe tipuri de vreme decât cele normale făcut de 1680D 900D oxford tesatura.

【Dublă Sigur】: Aceasta UTV cvt curea geanta vine cu impermeabil PU cu fermoar si capac de praf, în mod eficient, rezista la ploaie ușoară și pentru a preveni noroi blocat pe fermoar, care oferă o durată de viață mai lungă.

【Ușor de instalat】: să ia Doar 5 minute, nu de foraj sau de modificare necesară,acest UTV curelei de stocare concepute cu 4 extins anti-alunecare curele si 4 catarame de eliberare rapidă, puteți să-l instalați pe roll cage, usi, bancheta din spate de Tot UTVs.Anti-alunecare curele va preveni alunecarea în timpul de mare viteză de echitatie, oferindu-vă o plimbare plăcută.

【Upgrade vizual】: În scopul de a găsi UTV CVT sac de curea rapid și localiza cu fermoar mai convenabil în întuneric, NICECNC curelei de sac proiectat cu o fâșie lungă de design și banda autocolant, oferindu-vă un sentiment de știință și technogy.

Tag-uri

curea sac de depozitare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe