Gay Barbati Metalic Strălucitor Husă Curea Sissy Chiloți Respirabil Coapsei Inele Elastic G-String Fund De Ridicare Boxeri De Naștere Scăzut



  • 50.12lei 83.50lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Slip & Boxeri:

Boxeri

Nume De Brand:

iEFiEL

Decor:

Nici unul

Material:

Poliester, Spandex

CN:

Guangdong

Model Tip:

Solid

Obscene Imagine:

No

Tip De Element:

Chilotei

Gen:

BĂRBAȚI

Stil:

Exotice

Origine:

China Continentală


Descriere

Setul Include : 1 buc Curea

Stare : Nou Fara Eticheta

Material : 80% Poliester, 20% Spandex

Caracteristici :

Realizate din piele-friendly poliester, bun, elastic, moale si respirabil, material de calitate are grija de pielea delicata.

Talie joasa lenjerie de corp pentru bărbați este proiectat cu susținere convex husă, oferind cel mai bun confort și o cameră pentru părțile intime.

Înapoi benzi se pot ridica de fund pentru un aspect neted; și-o bucată de coapsă inele maximă a spori musculare coapsei, te face mai puternic.

Metalic lucios suprafața de husă adaugă mai mult farmecul si senzualitatea pentru tine.Ar fi un cadou perfect pentru iubitul, soțul și amantul.

Potrivit pentru uzura de zi cu zi, luna de miere, data nights, seri speciale, casual, de club, carnavaluri și petreceri, costume de baie, etc..

Dimensiunea Diagramă

Dimensiunea sugerat este doar pentru referință.Dacă măsurarea este plutind între două dimensiuni, recomanda alegerea de dimensiuni mai mari.

(Măsurătorile prezentate în graficul de dimensiunea se referă la măsurători de elemente, nu corpul) Tag-ul Nr.Dimensiunea recomandată a se Potrivi Corpul Talie Plat Măsură M M 29.9-31.9"/76-81 cm 14.6"/37cm L L 31.9-34.3"/81-87cm 15.4"/39cm XL XL 34.3-37.0"/87-94cm 16.1"/41cm

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.

Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe