Tabloul de bord Acoperire Cadru ABS Fibra de Carbon Panou Rama Capacului Panoului de Acoperire Adeziv Cadru Protector Decoratiuni Interioare



  • 155.71lei 311.47lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Da masina ta un aspect nou cu acest tablou de bord acoperire cadru.Acesta acoperă existente zgârieturi și protejează de la daune viitor.Făcut de selectat materiale de calitate, este rezistent la rugină și durabil.Instalare ușoară fără unelte necesare.Un cadou perfect pentru Tata!

Caietul de sarcini:

Nume: Fibra De Carbon De Bord Acoperi

Material: ABS

Culoare: Carbon Fibre de Stil (ca în imagine)

Lista De Ambalare:

1* Fibra De Carbon De Bord Acoperi

Note:

Deoarece producția de același model poate varia în diferite țări.

Vă rugăm să vă asigurați că dvs. de piese auto sunt aceleași așa cum se arată în pozele noastre, în caz contrar, acestea nu vor fi potrivite.Dacă există diferențe, vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra.Vă mulțumesc!

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Măiestrie superioară: Protejați-vă de bord de la daune soare și peeling cu acest tablou de bord acoperire cadru.Acesta este fabricat din excelentă ABS materiale care sunt durabile și rezistente la uzură.Acest tablou de bord acoperire cadru este o modalitate foarte bună de a menține mașina în căutarea de noi și curate.

2.Ușor de Instalare: Pentru a instala acest tablou de bord acoperire cadru, trebuie doar să apăsați-l ferm pe suprafața după folosind un uscător de păr să-l încălzească.Dublu-adezivă înapoi banda va asigura un puternic și de durată bond.Pentru o mai bună aderență, vă rugăm să curățați suprafețele înainte de utilizare.

3.Durabilitate excelentă: Cu suprafața de tehnologie de proces și rugina-un material rezistent, acest tablou de bord acoperire cadru are o foarte lungă perioadă de protecție și un fade-finisaj rezistent.Este, de asemenea, rafinat în design și manopera excelente în, oferindu-vă de ani de utilizarea fără probleme.

4.Mai multe Funcții: Acest tablou de bord acoperire cadru vă oferă opțiunea de a alege de la culori unice care se potrivesc gustul și starea de spirit.Acesta acoperă nu numai existente zgârieturi și murdărie de pe tabloul de bord, dar, de asemenea, protejeaza-l de la daune suplimentare.Îmbunătățește-ți mașina de interior cu un design elegant și versatil accesoriu care are, de asemenea, mai multe funcții, cum ar fi anti-orbire si anti-alunecare.

5.Potrivit pentru Cadou: Dacă sunteți în căutarea pentru un cadou pentru tatăl tău, fratele, soțul, sau orice pasionat de mașini, acest tablou de bord acoperire cadru este o alegere excelentă.Se face tabloul de bord masina ta arata mai elegant și stilat.Acesta este compatibil cu cele mai multe masini si usor de instalat.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe