(1bucată) 100% Nou EP4SGX360HF35I2N EP4SGX360HF35I3N EP4SGX360HF35I4N EP4SGX360HF35I2 EP4SGX360HF35I3 EP4SGX360HF35I4 BGA



  • 25 783.02lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

NECUNOSCUT

Disiparea De Putere:

NECUNOSCUT

Temperatura De Operare:

NECUNOSCUT

Tensiune De Alimentare:

NECUNOSCUT

Starea:

Noi

Tip:

Logica ICs

Origine:

KR(de Origine)


Descriere

Produsele electronice au o strictă mediu de stocare.În scopul de a asigura calitatea produsului, vom efectua un test înainte de fiecare livrare.Imaginea prezinta un stand de testare a companiei noastre.Ai încredere în noi, ne aleg pe noi!

Despre cooperare, vă rugăm să citiți următorul conținut, va dura aproximativ 1-2 minute din timpul dumneavoastră

Dragi cumparatori,Ne concentrăm în principal pe PLD chips-uri, alte chips-uri pot fi, de asemenea, achiziționate de la noi, vă putem oferi un pret foarte bun, și putem de transport gratuit daca petreci mai mult de 200 de dolari SUA.Prin urmare, dacă aveți nevoie pentru a achiziționa alte produse, puteți găsi, de asemenea, ca noi să le cumpere împreună!

Feedback-ul:

- Apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Contactați-ne:

- Ne pasa noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.

- Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră, sper că toată lumea are o plăcută călătorie de afaceri în magazinul nostru, și vă urez bun venit să vină viitoare!

Plata:

- Atunci când cumpără de pe Incaltamintefabricatinromania.ro, plățile dvs. sunt protejate prin Escrow.Urmăriți-vă comanda de la orice stadiu de livrare on-line și să se simtă în siguranță că plata va fi eliberat numai de către furnizor după ce ați confirma primirea comenzii.Cu Escrow, detaliile cardului de credit nu sunt expuse.

Transport:

- Scopul nostru este de a procesa comanda dumneavoastră cât mai repede.Cele mai multe comenzi sunt expediate în termen de 2 zile după aprobarea de plată.

- Transporturile poate fi trimis prin CHINA POST/UPS/FedEx/DHL/TNT direct pentru a-ți Exprima Cont.

- Noi nu suntem responsabili pentru pierderea, întârzierea, pachetele deteriorate sau altă problemă datorită serviciu de transport maritim.

Garanție:

- 6 Luni De Garanție.Cumpara cu incredere!

- Dacă ați cumpăra bunuri în magazinul nostru, vă pot garanta bunurile în termen de 6 luni de la primirea de bunuri, cu excepția pentru suport tehnic.Cu toate acestea, datorită precizie de electronice, nu putem garanta dacă mărfurile vor defecțiune după 6 luni din cauza unor probleme de stocare.Puteți fi siguri că produsele noastre sunt originale și autentice, și testate și livrate, vă rugăm să fiți siguri de a plasa o comanda!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe