Saltea Aspirator Saltea Curat Masina Cu O Puternică Aspirație Design Fără Fir Instrument De Curățare Pentru Covoare, Perne



  • 145.27lei 290.58lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Un design fără fir, care vă permite să curățați țesături bine fără cabluri.Are o înaltă eficiență sistem de filtrare care capcane de praf.Filtrul poate fi clătit direct cu robinet pentru întreținere ușoară.De asemenea, funcționează bine pe covoare și alte suprafețe.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: alb, verde

Tensiune de lucru: 7.4 V

Aplicabile faptei: casa, masina

Putere mod de alimentare: baterie de litiu de putere de aprovizionare

Putere: 45W

Aspirație: 14Kpa

Timp de încărcare: aproximativ 3 ore

Timp de lucru: 30+ minute

Baterie capacitate: 4800mAh

Dimensiune produs: aproximativ 200*215*155mm/7.87*8.46*6.1 inch

Lista De Ambalare:

1buc*cablu de date USB

1buc*Saltea Aspirator

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Puternic de Aspirare: Aceasta saltea vacuum cleaner are un design fără fir, care îl face ușor de utilizat oriunde.Ea are o puternică aspirație și un puternic motor care poate elimina toate murdăria și praful din țesături.Din cauza blând acțiune de curățare, nu daune materiale.

2.Improspata lenjerie de Pat: saltea vacuum cleaner este un instrument de mare pentru păstrarea țesăturilor curat și sănătos.Acesta combină lumina violet și dual puls tampoane pentru a scăpa de particule nocive, și vibrații de înaltă frecvență pentru a aduna praf și murdărie.

3.Filtrare avansată Tehnologie: Un fin strat-cu-strat sistem de filtrare în acest produs filtre de păr și particulele mari din aer.O rețea mai groase de filtrare și un sistem de filtrare HEPA sunt de asemenea incluse.

4.Lavabil Cutie de Praf: Clătiți cutie de praf cu robinet și se usucă înainte de următoarea utilizare.Acest lucru este tot ce trebuie să faceți pentru a păstra praful de cutie curate și îngrijite.Aspiratorul va avea puterea maximă de aspirare dacă vă curățați praful cutie cu regularitate.

5.Utilizate pe scară largă: Aceasta saltea vacuum cleaner poate fi utilizat pe scară largă pentru multe suprafețe, cum ar fi covoare, saltele, mobilier, plăpumi, pături și perne.Acesta este utilizat pe scară largă.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe