Rășină Pestera Rezervor De Pește Decor Acvariu Rășină Ornament Decor Artificial Driftwood Acvariu Ornament Decor Pentru Pește



  • 263.08lei 526.20lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Caracteristică:

Eco-Friendly

Numărul De Model:

Decor Acvariu Trunchi De Copac

Origine:

China Continentală


Descriere

Nostru Rășină Pestera ornament va da rezervor de pește-un fascinant și fler distinctiv!Acest ornament, care este ideal pentru rezervor de pește animale de companie, are cinci găuri, astfel încât acvatice prietenii pot înota prin ea.Siguranța maximă este garantată prin margini netede, iar instalarea se face simplu si rapid prin design-ul e caracteristici practice.

Caietul de sarcini:

Nume: Decor Acvariu Trunchi De Copac

Material: Rasina

Numărul de găuri: 5

Dimensiuni mici: despre 13.2*9.3*6.2 cm/5.2*3.66*2.44 în; dimensiune orificiu: 2~4.7 cm/0.78~1.85 în

Dimensiune medie: aproximativ 21*13*9cm/8.26*5.12*3.54 în; dimensiune orificiu: 3~7cm/1.18~2.75 în

Dimensiuni mari: aproximativ 23.5*16*15.2 cm/9.25*6.3*5.98 în; dimensiune orificiu: 3.5~8cm/1.38~3.15 în

Lista De Ambalare:

1* Decor Acvariu Trunchi De Copac

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Gamă largă de Aplicații: Acest decor acvariu trunchi de copac este potrivit nu numai pentru rezervor de pește animale de companie, dar, de asemenea, pentru șopârle, broaște țestoase, șerpi și alte reptile.Ea are un realist pestera de design care pot oferi un loc pentru animale de companie de rasa, joacă și odihnă.

2.Frumos Artizanale: Cu un aspect frumos și culori realiste, acest decor acvariu trunchi de copac are 5 gauri, care vă permit să vedeți cu ușurință pește mic, liber de transfer prin intermediul lor, adăugarea de frumusete de acvariu.

3.Nu este Ușor pentru a Rupe: Noastre de decor acvariu trunchi de copac este fabricata din material de rășină, cu margini netede și fără mirosuri.Acesta oferă un mod natural și în condiții de siguranță adăpost pentru rezervor de pește animale de companie, și nu va dispărea de-a lungul timpului, furnizarea de lungă durată frumusețe și funcționalitate.

4.Ușor de Aplicare: Aceste acvariu betta log pestera piese au o bază plată și sunt complet goale să stea în mod constant pe partea de jos a rezervorului, fără plutitoare.Pare mai luminoasă și mai colorate sub apă.

5.Comoditatea de Curățare: Acest decor acvariu trunchi de copac este simplu, comod și rapid de curățat.Doar se scoate din rezervor de pește, se spală cu apă și o perie, și pune-l înapoi în rezervor de pește pentru utilizare.Fără bătaie de cap, fara mizerie, fara stres.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe